Knekkebrød og Lys Våken

Nå har jeg to brett med knekkebrød i ovnen som snart er ferdige. Gleder meg, for de er skikkelig gode :)

Frøken Julie gleder seg mest til i morgen, for da skal hun på "Lys Våken" i kirka rett her oppe. De feirer kirkens nyttår, og er der hele lørdagen med masse kjekke aktiviteter, god mat og snop, og så sover de over i kirka. Dette er et årlig arrangement for 5-7 klasse. De lager også en fremvisning til gudstjenesten på søndag. Er nok mange forventningsfulle foreldre som stiller til gudstjeneste da, ja :) Etterpå blir det kirkekaffe med bildeframvisning fra aktiviteter ungene har vært med på.

Jeg er blitt bedt om å lage kake eller boller å ta med. Får se om jeg ikke klarer å mikse sammen noe lurt. Jeg får alltid sånn prestasjonsangst når jeg skal ha med meg kake eller sånt... *usj* Blir nok sikkert boller. Det vet jeg at jeg får til uansett!

Natta på deg! Nå skal jeg ta ut knekkebrødene av ovnen, og så skal jeg sove, tror jeg :) Vi blogges!

3 kommentarer

frasoloppgangtilsolnedgang

26.11.2011 kl.00:44

Min 11 åring var på Lys Våken natt til i går. 1 stk veldig fornøyd 11 åring som kom hjem, har hatt det kjempe gøy :)

solkro

26.11.2011 kl.09:15

Skikkelig kos :) håper knekkebrødene smakte godt :)

itteveitje

26.11.2011 kl.11:59

Her skal 11 åringen på "Lys våken" i kveld. Gleder seg :-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits