Masse å gjøre i helga ja!

Nå er veslefrøkna på "lys våken", Caroline er i Haugesund og storebror er hos kjæresten.

Vi voksne er med andre ord alene, og fyttigrisen så flinke vi har vært!! Nå er vi endelig ferdige å rydde og kaste i hele FEM boder! Utrolig hvor mye skrot man tar vare på bare fordi man kanskje kan få bruk for det en gang!

Men nå har vi kastet med hard hånd! En hel container har vi fyllt til randen! Så nå har vi plass til å lagre masse andre ting som vi sikkert ikke kommer til å ha bruk for... Bare sånn i tilfelle liksom..

Nå er det andre ting som står på programmet resten av helga. Jeg lager et medlemsblad 4 ganger i året, og i går kom alt stoffet som skal med i bladet... Forhåpentligvis har jeg en korrektur klar til mandag. Og så må jeg bake en kake til i morgen, til avslutningen av "lys våken". Og siden de skal dramatisere og ha oppvisning under gudstjenesten i morgen, må vi nesten i kirken i morgen også. Og jeg er ikke akkurat det man kan kalle en kirkegjenger.. Joda, jeg tror det finnes mer mellom himmel og jord... Men jeg kan ikke akkurat kalle meg kristen for det. Så det frister ikke mye å gå, det blir mer en pliktgreie for min del. Dessuten har jeg egentlig ikke tid heller, hvis jeg skal få ferdig bladet i løpet av helga.

Velvel, jeg får prøve mitt beste for å rekke over alt sammen. I mellomtiden ønsker jeg deg en flott helg! Håper ikke Berit kommer og ødelegger altfor mye av helga for deg!

5 kommentarer

posttraumatisk

26.11.2011 kl.17:58

God helg til deg også! :) Så deilig å kaste.. nå ble jeg inspirert!! Det roper fra noen boder her og ;)

solkro

26.11.2011 kl.18:01

Hei

Tror du skal ta deg en titt på mitt innlegg :)

muumimamma

26.11.2011 kl.18:43

solkro: Hehe, har du sett mitt innlegg fra 15. mai? Se her:

http://muumimamma.blogg.no/1305464222_kjleskapet_mitt.html

mimmimor

26.11.2011 kl.18:52

Så bra at dere har kommet så langt :) Alltid kjekt med oppbevaringsplass for det som skal i containeren neste gang :)

Lavkarbotips

26.11.2011 kl.20:18

Så flinke dere er da:-) Deilig å få ryddet litt opp, imorgen blir det en sånn dag her hos oss. Joda, skal hvile også, men må bare få ryddet litt, vasket litt og så pynte etterpå. Sette opp advents tingene vettu:-) Så blir litt å gjøre imorgen, men tror nok du har en travlere helg enn meg høres det ut som:-) Håper du rekker alt uten å slite deg helt ut.... Lykke til:-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits