Åjada.. Hun er her enda!

I går kveld satt jeg og gubbelille benket foran tv. På bordet lå fjernkontrollen helt for seg selv og gjorde ikke så mye av seg...

Helt til plutselig lyden på tv skrudde seg opp av seg selv! Jada, jeg vet at det ofte er litt variasjoner i lyden på tv, men jeg vet også at denne gangen var det ikke det som var tilfelle. Jeg er ganske sikker på at vår lille spøkefugl var på ferde. For på tv-skjermen dukket nemlig opp den stripen som viser volumet når vi skrur opp eller ned lyden, og ingen av oss tok i kontrollen, men vi både så og hørte lyden bli skrudd opp!

Regner kanskje med at vår lille spøkefugl syns vi pratet og forstyrret lyden på tv for mye?

5 kommentarer

27.11.2011 kl.15:13

Det må jo ha vært en merkelig opplevelse. Kanskje syntes hun at det var for mye bråk, eller kanskje ville hun bare prøve fjernkontrollen...

Ha en fin advent :)

muumimamma

27.11.2011 kl.16:34

Anonym: Ja, snodig er det :)

Alternativsnakk

27.11.2011 kl.17:28

Et klar tegn på at hun fremdeles er der hos dere :)

biija

27.11.2011 kl.19:20

Dere har nok en der som vil ha litt oppmerksomhet. Hadde selv en rar opplevelse nylig, da kjøleskapet plutselig begynte å fryse, termostaten virket ikke og heller ikke lyset eller døralarmen. Siden det fortsatt er garanti på skapet ble det bestilt ny termostat, men etter et par uker begynte kjøleskapet plutselig å virke som normalt igjen - helt av seg selv. Nå lurer jeg bare på hva jeg skal si til servicemannen når han kommer for å bytte til ny termostat :)

muumimamma

27.11.2011 kl.19:50

biija: du får si det som det er :) disse små pussighetene som skjer her stadig vekk er vi vant til. Helt greit for oss så lenge hun holder seg til bare å tøyse med oss :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits