Værfast!

Jeg har sittet og ventet på telefon fra Caroline som har vært i Haugesund i helga, for å få beskjed om når hun kommer hjem. Men det er jo ingen båter som går i dag, hverken ferger eller hurtigbåter. Alle avganger er innstillt til været bedrer seg. Og som det ser ut nå, kommer det ikke til å bli bedre før utpå natten engang.

Heldigvis får hun lov å overnatte hos en venninne og familien hennes, så hu ikke trenger å sitte på hurtigbåtterminalen hele natten. Men det blir nok ikke noe skole på henne i morgen regner jeg med.

Jeg er i allefall glad at hun har en plass å være, når det først ble så galt at hun ikke kommer seg hjem!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits