Meg og min kjære :)

For snart 13 år siden traff jeg min kjære :) Jeg var separert fra han jeg hadde vært gift med i 9 år, og hadde ikke noen som helst planer om å innvolvere meg i noen mann på lenge!

En kveld satt jeg og chattet på IRC, og hadde akkurat kommet i kontakt med en morsom  fyr, som jeg ble sittende og chatte litt med. Dette var den 4. januar 1999, og jeg hadde fått en ribbe av mor og far, som sto i ovnen og godgjorde seg mens jeg chattet. Jeg ga beskjed til han at jeg ble borte et øyeblikk for å sjekke ribba i ovnen. Da lyste det fra skjermen: *romle romle* Det hørtes godt ut! Og ikke vet jeg hvorfor (jeg skulle jo ikke ha noe med menn å gjøre!), men der og da sa jeg at han måtte bare komme og spise, jeg hadde nok til mange dager hvis jeg skulle spise den alene. Han spurte om han skulle ta med seg noe, og jeg svarte på spøk at han kunne ta med seg tyttebærsyltetøy, for det hadde jeg ikke... 

Det hele var vel egentlig bare ment som en spøk, jeg trodde jo ikke han skulle komme! Men han kom! Med tyttebærsyltetøy!

Han viste seg å være like morsom og hyggelig som han virket på skjermen, og jeg trivdes godt i hans selskap:) En uke senere hentet han meg og ungene, og vi gikk på badeland og koste oss, og etterhvert gikk vi litt ut sammen, eller satt hjemme hos han og så film, og da han fant ut at jeg hadde sagt opp leiligheten min men enda ikke funnet noen ny leilighet, tilbød han meg å leie hybelen på loftet hos han. Så jeg flyttet inn der... og etterhvert flyttet jeg ned, siden jeg likvel tilbragte mer tid nede hos han enn hos meg selv. Og siden har jeg blitt værende :)

Så sånn traff vi hverandre :)

13 kommentarer

Mojita

30.11.2011 kl.13:07

ååå så koselig da. Og jammen var du tøff som inviterte han hjem til deg etter bare chatting. Men i 1999 var det kanskje ikke så mange "skrullete folk" som chattet - hva er IRC forresten?

Jeg traff min mann i romjulen 1996 - var på byen med en venninne den 28.12.96, og der stod han hi hi.

Lavkarbotips

30.11.2011 kl.13:22

Så utrolig spesiell historie, riktig morsom var den vel egentlig også:-) Bra at dere fant tonen skikkelig da, og endte opp med å bli et par. Jeg møtte min kjære i April i 2007, i Mai 2007 kjørte jeg og hentet han til Bergen. Vi skulle egentlig ikke bo sammmen til å begynne med, men så endte vi opp med å leie sammen alikevel, og siden har vi bodd sammen:-) Vi forlovet oss relativt kjapt, den 1 desember 2007. Men det føltes bare rett, og det viser seg jo at det ikke var feil:-) Både jeg og han hadde egentlig ganske nylig kommet ut av et annet forhold, men ingen av dem var riktig. Så jeg følte meg egentlig ganske klar for en ny mann. Og det viste seg å være den rette denne gangen. Nå har vi vært forlovet i 4 år snart, og begynt på det 5 året sammen, og ingen av oss har tenkt oss noen vei. Vi får det egentlig bare bedre og bedre sammen:-) Imorgen er det 4 års dag for forlovelse:-)

solkro

30.11.2011 kl.13:32

Er det ikke rart med denne kjærligheten den kommer når du minst venter den:)) Det er en hyggelig historie du forteller:))

muumimamma

30.11.2011 kl.13:57

Mojita: IRC betyr internet relay chat. Det var chatterom på internett der man også kunne snakke i egne rom. Man måtte koble seg til via et program som het mirc :) nei, var nok ikke like mange skrullete folk på nettet da nei, det var jo forholdsvis dyrt i den tiden å bruke Internett :)

muumimamma

30.11.2011 kl.13:59

lavkarbotips: så herlig når man bare vet at man passer sammen :) gratulerer med 4 år med ring på fingeren :)))

muumimamma

30.11.2011 kl.14:01

solkro: ja, det er rart. Og tenk så lite som skal til for å endre sånt. Hvis jeg ikke hadde chattet den kvelden, f.eks :)

Vera Lynn

30.11.2011 kl.15:24

For en spontan og kozelig måte å møtes på... :o))

Jeg så vidt skaffet meg PC på den tiden, og jeg våget ikke begi meg ut på noe chatting da...!! Jeg har fortsatt ikke møtt HAN som har fått hjerte mitt til å stoppe og hoppe, men jeg lever i håpet. Han er nok derute et sted :o))

Kaptein Kaos

30.11.2011 kl.16:34

Så koselig historie! :)

muumimamma

30.11.2011 kl.17:57

Kaptein Kaos: takk :)

Rebecca

30.11.2011 kl.20:26

For en herlig historie. Ikke så veldig ulik min og mannen min sin historie =) Internett er en fin oppfinnelse.. Vi har holdt sammen i 9 nå i romjula =)

Iceman

30.11.2011 kl.21:37

Hei muumimamma!

Utrolig koselig historie og måte dere traff hverandre på!

Men må være enig med andre i kommentarfeltet her, at det fantes nok sikkert ikke så mange "skrullinger" på nettet den gangen.

Har fulgt bloggen din en stund, og syns den er veldig flott :-)

muumimamma

30.11.2011 kl.22:13

Iceman: så kjekt :) alltid gøy å høre at folk liker bloggen min :))

muumimamma

30.11.2011 kl.22:14

Iceman: har du kanskje en blogg selv også som man kan få ta en titt innom?

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits