Oppdatere iPhone - å huttetu!

I dag har jeg oppdatert min iPhone. En skikkelig oppdatering, altså! Og jeg ble litt paff da den var ferdig, for nesten alle apper jeg hadde installert var borte!

Så nå sitter jeg her og leter opp apper og installerer som bare det :(

Det er sikkert mye bra med de nye oppdateringene, men jeg ble litt skuffet når appene forsvant!

Og ellers i dag har jeg kost meg på kafé med en annen blogger :) Kjempekoselig var det, og før vi visste ordet av det hadde det gått nesten 2 1/2 time! Tiden gikk utrolig fort! Takk til henne for et kjekt kafébesøk!

8 kommentarer

solkro

01.12.2011 kl.17:27

Ingen oppdateringer her altså kan ikke ta sjansen på det med det første og det er sikkert veldig hyggelig å treffe andre bloggere på ordentlig:) Ha en hyggelig kveld

Tove

01.12.2011 kl.17:56

Så flink du er. Har ikke peiling på iphoner og apper jeg.

I gode og onde dager!

01.12.2011 kl.18:14

Oppdateringer, hmmmm....

mimmimor

01.12.2011 kl.18:37

Så rart at det bare forsvant? Virker å være et dårlig system...

muumimamma

01.12.2011 kl.18:39

mimmimor: jeg fant heldigvis liste i AppStore over apper jeg har kjøpt eller lastet ned, så da var det bare å installere dem igjen. Trengte heldigvis ikke betale på ny for de jeg hadde kjøpt :)

Solblom

02.12.2011 kl.23:40

Åh ja, DET glemte jeg å si til deg ja.. Å oppdatere iphonen er en trøblete sak ja, men verdt det når jobben er gjort og man kan bruke oppdateringene.

Kjempekjekt å treffe deg også! Og kanskje det ikke blir siste gang ;)

muumimamma

02.12.2011 kl.23:49

Solblom: like så, det var kjempekoselig :) men jeg har ikke fått den som du har, med kameraknappen fremme når den er låst :(

marlene

22.12.2011 kl.01:50

Derfor man må huske å laste alt inn på dataen med iCloud før man oppdaterer iPhonen :) Og til hun som har skrevet lenger oppe at det virker som et dårlig system: nei. Hvor mange andre mobiler kan man laste inn alt man har på mobilen på dataen? Absolutt ingen. Så det er virkelig smart om man en gang mister/ eller blir frastjålet en iPhone. I tillegg kan man laste ned et program som gjør at man kan spore iPhonen. Så alt i alt, er det virkelig en helt super mobil!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits