Jeg er en buzzador!

Vet du hva en Buzzador er? Som Buzzador har du mulighet til å prøve nye produkter og tjenester og deretter fortelle oss hva du synes om dem. Alt du trenger å gjøre er å fortelle om dem til vennene dine, enten personlig eller gjennom sosiale medier. Å være Buzzador er gratis og innebærer mange spennende møter mellom deg, vennene dine og nye produkter eller tjenester. Buzzador har masse forskjellige kampanjer, og stort sett alltid er produktene helt gratis, og du får beholde det du buzzer (ikke når du buzzer en bil da, så klart, men du kan faktisk få buzze biler også! Jeg gjorde det :))

Jeg syns det er kjempekjekt å være buzzador :)  Og akkurat nå er jeg med i en kampanje for OBH Nordica, hvor jeg prøver ut noen produkter for dem. (Disse prodktene er selvsagt ikke gratis, det er en kjøpskampanje jeg har valgt å være med i, hvor jeg får produktene til halv pris! )


Jeg har ikke hatt tid til å teste ut så mye enda, men Wok'en har jeg fått prøvd. Den var utrolig enkel å lage mat i, og enda lettere å gjøre rent!  Spesifikasjoner for denne Wok-pannen:

ECO Kitchen wokpanne Ø 28 cm

  • Wokpanne 28 cm.
  • Materiale: Støpt aluminium.
  • OBH Nordica longlife? Ceramic coating - Keramisk belegg laget av 100% naturmateriale.
  • Ekstra motstandskraft mot riper og lang levetid.
  • Tåler høy temperatur (450 °C).
  • Gripevennlig og varmeresistent håndtak.
  • Passer alle typer kokeplater inkl.induksjon.

Veil. utsalgspris: 799,-

 

Her er bilde av mitt forsøk på å lage en Wok-rett :) Det ble svinekjøtt i strimler, med grønnsaker i en fløtesaus. Krydret med salt, chilipulver, spisskummen og karri. Ble kjempegodt på smak :))Etterhvert som jeg har fått prøvd ut de andre også, kommer jeg tilbake med beskrivelser av disse også :) I helgen skal jeg teste ut iskrem-maskinen! DET gleder vi oss til!!

5 kommentarer

Hylja

09.12.2011 kl.12:46

Åh, nam! Det så aldeles nydelig ut!

muumimamma

09.12.2011 kl.12:53

Hylja: Det var det også :))

Morline

09.12.2011 kl.19:54

Skal hente pakken min i morgen og gleder meg til å bruke produktene ;) Spesielt min mann og Ungene gleder seg til is maskinen, gal som de er etter is ;) Gøy å være å være buzzador ;)

Hylja

10.12.2011 kl.18:10

Heia! Du ble dagens adventskarikatur. :)

http://hylja.blogg.no/1323536930_adventskarikatur_10de.html

muumimamma

10.12.2011 kl.20:10

Hylja: Tuuuusen takk!!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits