Whiiii! Nå er jeg spent!!

Gubbelille er ute akkurat nå og kjøper julepresang til meg! Og jeg er kjempespent, for i år har han nemlig ikke fått noe ønske fra meg :) Når han har bare EN julegave å kjøpe har jeg jammen ikke tenkt å gjøre det lett for han, hehe. Så jeg sa at han skal finne noe som han tror JEG vil bli glad for :)

Lurer på hvor han har tenkt å gjemme den henne, og om jeg klarer å la være å se etter den og kjenne på den og gjette hva det er, hihi!

I morgen skal vi på julebord, det blir kos. Ingen unger hjemme, så da kan vi sove lenge på lørdag :))

10 kommentarer

deveny

15.12.2011 kl.17:14

Nånå.....du må vente til jul, som alle oss andre....klemz Deveny .-)))

Hylja

15.12.2011 kl.17:14

Du må få ham til å pakke den i en lurepakke, så du ikke klarer å identifisere den! :D Jeg har heller ikke peiling på hva kjærest har kjøpt til meg. Den ene gaven har jeg en mistanke om, men den "dyre" har jeg ikke snøring på hva er! *glise spent*

Biija

15.12.2011 kl.17:26

Hehe. Fingrene av fatet og ikke riste og klemme på pakken ;)

solkro

15.12.2011 kl.17:26

Spennende du må nok vente som alle oss andre:)

jegerfritilhva

15.12.2011 kl.17:30

Spennende! Det blir leeeeenge å vente på "svaret". God jul til deg, blir kanskje ikke å se her inne på ei stund!

Aina

15.12.2011 kl.18:20

Så SØT du er!! Smiler godt nå, for jeg blir så glad når du er så spent! Sitrende spenning er en deilig følelse, så nyt å ha den :))

Hisl gubbelille'n din og si at han må oppbevare en hos en kompis eller slektning fram til juleaften, fordi muumimamma sliter med selvdisiplin når hun holder på å forgå av nysgjerrighet, hehe!

Julebord, og barnefri - høres herlig ut ;))

muumimamma

15.12.2011 kl.20:17

Aina: jeg skal nok klare å holde ut til julaften. (dessuten var det bomtur i dag, så han må ut en annen dag og se om han finner noe...) Men er jeg riktig heldig kommer det vel pakke i posten til meg før jul likevel :))

Aina

15.12.2011 kl.20:38

Hehe, er du sikker på at du klarer det..?? Har tro på deg jeg :D Kanskje han bør vente til julaften da..?

Jepp, det kommer en pakke! Jeg har dessverre ikke hatt tid til å sende ennå, men gjør det i morgen tidlig kl 9:00, da jeg kjører sønnen min på jobb :) Nå har jeg fri til 2.januar, så nå har jeg plutselig tid til alt :D

Altfor mye som har skjedd denne uka.. MEN - pakken kommer før jul! Den er ikke for stor for postkassen, så kommer nok rett hjem til deg :))

Rebecca

15.12.2011 kl.21:07

Spennende da! Jeg fikk julegaven min av gubben rett etter han kjøpte den.. vi er SÅ dårlig på å klare å vente. Hehe

muumimamma

16.12.2011 kl.00:38

jegerfritilhva: God tur! Hvor skal dere? Og ikke minst, fant du passet?

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits