Noen må visst ha det inn med teskje!

Jeg trodde jeg var lur da jeg ba om en annerledes julekalender. En oppmerksomhet hver dag, bare myntet på meg. Det burde være enkelt, sant?

Og da tenkte jeg på sånt som er helt gratis... En liten lapp, en sms, spille et spill, gå en tur osv... Du skjønner sikkert tegningen. Dette for å prøve å få en som i utgangspunktet ikke er særlig romantisk av seg til å bli mer romantisk i hverdagen uten å måtte be om det.

Men han skjønner det visst ikke. Jeg startet kalenderen for noen dager siden, og jeg har fått en sms og tre lapper hvor han forteller at ham er glad i meg (han kunne likegodt vært miljøvennlig og brukt den samme lappen flere ganger, og bare funnet nye lure plasser å gjemme den på). Og så fikk jeg roser en dag fordi han hadde glemt dagen før... Og i dag gikk vi ut og spiste fordi han glemte seg ut igjen i går....

Herre min hatt, han skjønner det bare ikke! Vi har vært sammen i snart 13 år, og han forstår ikke at jeg ville syns at det var fint om han helt av seg selv satte av noen minutter hver dag til meg. I stedet går han og har dårlig samvittighet hvis han har glemt det! (og det er bare nå altså, de siste to ukene før jul, så "trenger" han ikke å gå og huske på det lenger) Nå trodde jeg at jeg ga ham en mulighet til å la det bli en naturlig del av dagen. Jeg gjør små ting for han hele tiden, og han setter stor pris på det. Greit nok, jeg gjør det ikke for å få noe igjen for det, men handler ikke et forhold om å gi og få? Ikke bare gi eller bare få??

Eller er det bare sånn menn er? At man må be om det og fortelle hvordan hvis man skal få litt oppmerksomhet?

Nå er det ikke det at vi ikke har det fint sammen, for det har vi absolutt, men ... Skjønner du hva jeg mener?

Og om en uke har jeg invitert han med meg på togtur til Kristiansand for å bo på hotell. Det blir min "kalender" til han.

Bare for å ha sagt det...

14 kommentarer

May-Teresa

19.12.2011 kl.17:56

bra skrevet :-)

muumimamma

19.12.2011 kl.17:58

May: takk :))

Solkro

19.12.2011 kl.18:07

Menn er menn og det er det som sjarmen de tenker nok ikke helt likt oss, hos oss sier jeg det hadde vært veldig kjekt hvis du sier du elsker meg litt oftere:) svaret er som følger

Hvorfor det jeg er jo her:))da er det visst en selvfølge:))

muumimamma

19.12.2011 kl.18:14

Solkro: ja er det ikke typisk menn!

Aina

19.12.2011 kl.19:30

Når det gjelder menn må jeg neste melde pass (hvis du husker innlegget), men en del mennesker er fryktelig tafatte på slike ting. Uansett kjønn egentlig. Neste år så kan du be ham få hjelp av barna til å finne på småting - for de har nok mer fantasi? Ihvertfall deres yngste ;)

Tog- og hotelltur blir helt sikkert herlig! SÅ flink du er til å finne på kos for dere :))

muumimamma

19.12.2011 kl.19:33

Aina: hehe, ja noen må jo finne på noe, ellers hadde vi vel bare blitt sittende i hver vår kant av stua... Det er ikke akkurat givende

muumimamma

19.12.2011 kl.19:35

Aina: kanskje det er det jeg gjør feil? Jeg skulle kanskje bare latt være å finne på ting og sett om han "våknet" litt...

Aina

19.12.2011 kl.19:38

Nei, det er ikke givende..!

Aina

19.12.2011 kl.19:40

Ja, men da hadde det ikke blitt noe av noenting altså.. For mennesker som er slik.. det er som om den delen av hjernen ikke har blitt stimulert. Skjønner du? ;)

muumimamma

19.12.2011 kl.19:47

Aina: eller kanskje jeg har gjort det for enkelt for han. Og ikke gitt han muligheten til å stimulere den delen av hjernen ... For det er vel ikke det at lunta er så lang... Den bare brenner litt seint, hehe

Aina

19.12.2011 kl.19:52

Hehehe! "Enabler" er et godt engelsk ord, og ganske dekkende i så måte ;)

Mojita

20.12.2011 kl.14:09

Ja de mennene de mennene, de er ganske så "makelige" for å finne et bedre ord for "lat".

De fleste har nok mer enn nok med å tenke på seg selv og hva de ønsker og vil, og enser ikke de andre rundt seg.

Vi kvinner er skapt for å få barn og ta oss av de og andre mennesker. Mennene er skapt for å formere seg, og det går jo fort ;), og resten av tiden har de kun til seg selv :o)))))

muumimamma

20.12.2011 kl.15:25

Mojita: ja det er mulig det er sånn. Men han har aldri problem med å hjelpe til med unger eller husarbeid eller noe. Jeg vil bare ha litt av tiden hans til bare meg liksom, uten at jeg må be om det :)

Solblom

20.12.2011 kl.18:09

Skulle trodd det var min mann du blogget om... ;)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits