Julekaffe med julebesøk :)

Nå har jeg akkurat vært ute og drukket kaffe med min *svigersønn* (altså samboeren til min eldste datter)

Min datter var på gamlejobben sin og hadde lunsj med gamle kolleger, mens jeg altså lånte typen hennes litt. Det ble et par koselige timer syns jeg :) 

Det meste er i boks her. Julepresanger ligger klar og venter på å bli tatt med hjem til mine foreldre i morgen, hvor vi skal feire sammen med hele min familie :) I kveld skal vi få ryddet og vasket litt her hjemme, og så skal vi pynte treet og ha vår årlige julekos med gløgg og småkaker  mens vi brenner ned resten av adventslysene :)

Ja, så må vi selvfølgelig handle inn litt mat så vi har til over helga da.. men det måtte vi vel uansett på en fredag, så det er ikke noe nytt. Egentlig gjør jeg ikke så mye anneledes når det er jul, utenom at vi pynter litt ekstra.

 Huset må jo vaskes uansett om det er jul eller ei, og mat må man jo ha uansett. For min del er eneste forskjellen hva slags mat man kjøper, og at man kjøper gaver og pynter ekstra i forhold til ellers.. Og mer trenger det ikke være heller syns jeg..så jeg gidder ikke stresse meg opp bare fordi det er jul liksom :)   Gjør DU mye ekstra når det er jul? 

 

7 kommentarer

Hylja

23.12.2011 kl.13:14

Så koselig! :D Er sikkert godt å ha dem hjemme nå. Jeg innbiller meg i hvert fall at svigers synes at det er greit å ha oss her. xD Jula trenger ikke å være stressende for noen som helst, så lenge man gjør de vanlige tingene til en rutine; holder huset rent og ryddig, og handler litt etter litt.

Hylja

23.12.2011 kl.14:43

Åh, forresten: Miniblogganbefaling til deg på bloggen min. Som en slags julegave. Hurra. ♥

Aina

23.12.2011 kl.15:00

Høres ut som du har en hatt en koselig formiddag :) Godt å ha familien samlet, kan jeg tenke meg.

Men du, hvordan har du klart å samle alt oppi en boks? ;D Flink du er!

muumimamma

23.12.2011 kl.15:02

Aina: hehe, jeg sa at det meste er i boks, ikke i EN boks *knegg*

Aina

23.12.2011 kl.15:37

Detaljer, haha!

muumimamma

23.12.2011 kl.15:50

Aina: Klart! Noen ganger må man få med seg detaljene for å se helheten i bbildet.. *knis*

Aina

23.12.2011 kl.18:24

hehe! Ja, for det er detaljene som skaper helheten! Hohoho!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits