Kristiansand by day :)

I dag har vært en lang dag. Vi ble sittende oppe og drømme oss  vekk foran tv, da hurtigruta seilte langs helgelandskysten, en strekning jeg ikke har vært med på. Klokka ble over tre før vi fikk skrudd av tv og krøpet under dyna. Og klokka kvart over åtte i dag, vekket klokka oss og minnet om at nå var det på tide å hive seg under dusjen og komme seg ned og spise frokost før serveringen stengte.

Etter frokosten pakket vi sammen de få tingene vi hadde i sekken, og sjekket ut. Så bestemte vi oss for å rusle samme tur som vi hadde i mørket i går kveld. Så utrolig annerledes alt ser ut i dagslys enn i mørket!

Vi tuslet rundt i flere timer før toget skulle gå. Og her er litt av det vi så mens vi gikk :)


Hestemanden, et av norges eldste dampskip, og det har overlevd begge verdenskrigene! Det ble bygget i 1911, og i år når det er 100 år gammelt, er det blitt totalrestaurert :)


Kilden, det nye kulturhuset ligger på Odderøya. Det ser LItt spesielt ut syns jeg..


Dette må være den største vasen jeg har sett! Den er omtrent dobbelt så høy som meg!


Den gamle festningen med en fin liten strand i forgrunnen :)


Dette bildet ble tatt i går i mørket..


Her er det samme i dagslys. Jeg tror de holder på å lage nytt badeland like ved bystranda.


Bystranda


Parken bak NRK er blitt et flott friområde :)


Langs bredden av Otra så jeg denne seilbåten. Jeg trodde sånne båter som hang bakpå skulle være for sikkerhet... men det er vel ikke akkurat så mye sikkerhet over denne gummi-dingsen akkurat..


Etter 4-5 timers gange rundt i byen (med noen innfeldte kaffestopp her og der) var det på tide å reise hjem. Her venter vi på at toget skal komme :)

En riktig flott tur hadde vi, og været i dag var jo strålende! Om enn litt kaldt kanskje :)

 

3 kommentarer

Biija

28.12.2011 kl.00:26

Herlighet så flott - der er jo ikke snø! :)

muumimamma

28.12.2011 kl.00:43

Biija: nei ikke ei snøfille :)) og selv om det blåste litt, så fikk vi oss en veldig flott tur, full av inntrykk :) og bare det å kunne være bare oss, og være kjærester uten å måtte tenke på unger og hjem gjorde jo turen enda bedre :))

Vera Lynn

28.12.2011 kl.11:16

Her var det mange flotte bilder fra Kristiansand :o))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits