Åh... ikke NÅ igjen!

Like før jul, ble min nest yngste datter sittende fast i Haugesund, uten mulighet til å komme seg hjem, fordi både ferger og hurtigbåter var innstillt. Det var i forbindelse med Berit. Egentlig var det ikke Berit da, hun regjerte lenger nord, men det var et skikkelig lavtrykk som kom og pisket opp sjøen skikkelig.

Nå blåser det full storm med orkan i kastene her, og det går ingen båter. Og selvfølgelig sitter Caroline i Haugesund, IGJEN! Og hun kommer seg selvfølgelig ikke hjem nå heller. Men det er enda håp utover kvelden da, for at fergene kan gå. Bare så dumt at vi ikke vet noe. Og for å komme seg til Ferga, må hun ta buss i en time. Ikke så gøy å busse en time hvis ferga ikke går, liksom, så hun må vel følge med og se om det ordner seg utover kveldingen... 

Jeg får bare krysse fingrene og håpe på det beste. Heldigvis er hun en plass der hun kan bli til i morgen hvis det ikke blir en bedring i været.

 

 

8 kommentarer

mimmimor

29.12.2011 kl.14:12

Så kjedelig dette var! Fins vel ikke noe verre enn å sitte å vente på været et helt annet sted enn der man skulle vært.

Aina

29.12.2011 kl.14:41

Den er kjip! Hun er jo ikke så gammel heller. Bra hun har et sted å være da, så du slipper å bekymre deg så mye. Klem

muumimamma

29.12.2011 kl.14:45

mimmimor: Ja, det er kjipt, og det er jo som sagt ikke første gang.. :(

muumimamma

29.12.2011 kl.14:47

Aina: Heldigvis er hun godt vant med å reise og oppholde seg andre steder, men det er jo kjipt uansett at hun ikke kommer seg hjem. Men håpet er ikke borte enda, da. Det kan jo enda begynne å gå ferger utover kvelden :)

Biija

29.12.2011 kl.15:47

Det var da fryktelig hvor uheldig hun skulle være med reiseværet da... Håper du får henne hjem snart!

Allis

29.12.2011 kl.16:01

Off misunner dere ikke den stormen dere har fått innover dere nå. Her er det stille enn så lenge men det sies at til kvelden kommer vinden her og.. usj.. Syns synd i de som blir sittende værfast, skikkelig irriterende men jammen bra at det ikke blir tatt noen sjanser, det er nok av de som bare skulle...... som aldri kommer fram pga ras og andre skumle ting..

Ha en fin kveld videre i blæsten

Vera Lynn

29.12.2011 kl.18:48

Ai da, det var trasig at datteren din nok en gang har blitt værfast atter en gang, men det var da godt å høre at hun slipper å sitte på en terminal å vente. Krysser fingrene for at hun kommer seg trygt hjem så rask som mulig!!

Solblom

30.12.2011 kl.12:52

Så kjedelig da! Håper det ordnet seg bra!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits