Muumimamma gjør noe hun kunne før, men ikke nå lenger...

Og hva er så det? Jo: spille piano! Det kunne jeg for 30 år siden. Da raste fingrene mine lett over tangentene. Men når man ikke holder det ved like, da ruster man!

I dag har jeg spilt Til Elise, som jeg den gang kunne utenat..

La oss si det sånn: jeg kan den ikke utenat lenger, og selv om jeg ikke har problemer med å lese noter, så er det ikke like lett lenger å få fingrene til å gjøre det de skal samtidig som jeg leser noter!

Jeg klarte å komme gjennom hele sangen, men jammen haltet det gitt! Da jeg holdt på med del 2 lurte gubbelille på hvilken sang jeg holdt på med nå.... Det var egentlig ikke så vanskelig å høre da, tror mer det var fordi han egentlig bare kjenner til del 1..

Jaja, øvelse gjør mester, og hvis jeg øver masse, klarer jeg kanskje å få fingrene til å danse over tangentene igjen :)

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits