Husker du?

Jeg strikket meg en lang jakke, eller kanskje kåpe (?) her i høst. Den ble litt stor, så jeg håpet jo den ville bli bittelitt mindre etter en vask. Sånn så den ut da den var ferdig:

Vel, nå har jeg vasket den. Jeg trodde den skulle tåle en forsiktig vask i maskinen, men om det var fordi den var i maskinen, eller om det var fordi jeg valgte å ha andre klær i maskinen sammen med jakken, vet jeg ikke....
Sånn ser den i allefall ut nå:

Og hell i uhell: når jeg har gått ned noen kilo til, har jeg en flott ull blazer! Den krympet altså ned til ca halvparten, ble skikkelig tovet og stiv (omtrent så stiv som en skalljakke). Men selv om den spriker nå, så er det nok ikke lenge til jeg faktisk KAN bruke den igjen uten sprik mellom knappene :) Den ble da ikke så verst som blazer, eller hva syns du?

9 kommentarer

posttraumatisk

04.01.2012 kl.13:42

*ler litt*... ja, jeg husker den!! hehe... men vet du, den ble jo faktisk riktig så "fashion" nå da? :)

Biija

04.01.2012 kl.14:10

Så bra at du kan bruke den likevel :) Den var fin, både i lang og kort utgave :)

lilleskattekiste

04.01.2012 kl.14:53

Det var litt artig det, må jeg si... ser at den har blitt litt mindre :-), men er bra at du kan ha den på deg likevel, hadde jo vært veldig trist hvis ikke etter så mye jobb med jakken. Men det ble en fin lengde på den synes jeg. Ha fortsatt en fin dag!

Vera Lynn

04.01.2012 kl.15:52

Det er kanskje ikke noe å le av, hahahahaha, men jeg klarte ikke helt å la være. Det var synd den skulle krympe så mye, men når det er sagt så ble det en fin jakke oxo!!

muumimamma

04.01.2012 kl.15:57

posttraumatisk: Ja ikke sant ? Når det likevel først skulle gå så galt.... så var det ikke så galt at det ikke var godt for noe :)

muumimamma

04.01.2012 kl.15:57

Biija: Ja det syns jeg også, selv om jeg nok helt ville hatt den LITT større da :)

muumimamma

04.01.2012 kl.15:58

lilleskattekiste: Hehe, litt mindre? Den er ganske mye mindre, men som du sier: Heldigvis kan den enda brukes :))

muumimamma

04.01.2012 kl.15:59

Vera Lynn: Hehe, bare le du, det er lov :) Jeg hadde nok være mye mer skuffet hvis den var blitt enda mindre :)

morline

04.01.2012 kl.16:47

hehe - ble ikke så verst etter krympingen heller, men det ble jo en helt annen jakke ;)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits