Smile..

to the world...

And the world..

smiles back at you!

3 kommentarer

solkro

05.01.2012 kl.12:49

Det er helt rett men prøv det ut i praksis, jeg gjør det av og til og humrer godt, den kånå er nok ikke helt god tror jeg de tenker. :))

For vi smiler for lite når jeg er ute smiler jeg til folk som går forbi noen smiler andre ser rett å slett ut som om de tror jeg er gal . Prøv du vil se mange (løgne ansikts utrykk) men moro er det :)

Goe knib

mimmimor

05.01.2012 kl.12:58

Ikke dum oppfordring, det der :)

Bestemors krok

05.01.2012 kl.13:07

Er helt enig der...smil til verden og verden smiler tilbake...bare se hvordan arbeidskolleger reagerer hvis du er litt grinete en dag....du får ikke mye positivt tilbake da.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits