Helt tomt ...

Nå sitter jeg ute på balkongen på kjøpesenteret med en kopp kaffe. Helt alene, det er helt tomt her.

Det har sikkert noe med været å gjøre, for det pøser ned ute. Og kanskje det har noe med tiden å gjøre? Det er bare litt over en halv time siden de åpnet.

Eneste grunnen til at jeg er her er fordi jeg lovte Julie at jeg skulle hente Girl It pakken hennes før hun kommer fra skolen sånn at hun har noe å glede seg til før hun kommer hjem. Den skulle vært her i midten av desember, men av en eller annen grunn fikk de den i retur rett før jul, så den ble ikke sendt på nytt igjen før på fredag.

Så denne uken får hun to pakker. Både for desember og januar.

Ikke at jeg tror hun får tid til å se på pakken før i kveld, da. Hun skal rett på jenteklubb etter skolen, og når den er ferdig er det rett hjem med ranselen, skifte klær og avgårde på klatring. Og når hun kommer hjem fra klatringen må hun hive seg over leksene. Det blir en travel dag for veslefrøkna!

10 kommentarer

solkro

10.01.2012 kl.11:16

Det var da litt trist at det ikke er et menneske ute men det tar seg vel opp:)

Ha en riktig God dag:)

muumimamma

10.01.2012 kl.11:48

solkro: God dag til deg og :) Neida, ikke så trist, jeg sitter gjerne der helt alene jeg, var bare litt uvanlig, for vanligvis er det ganske fullt der :)

posttraumatisk

10.01.2012 kl.12:01

Det så nesten litt godt ut.. sånn "stille før stormen" stemning :)

muumimamma

10.01.2012 kl.12:46

posttraumatisk: Det var litt deilig også, å bare sitte der for seg selv og kikke på trafikken i regnværet. Jeg liker godt å sitte der når det er mye folk der også, og bare observere folkene rundt meg, men av og til er det godt å sitte helt for seg selv :)

morline

10.01.2012 kl.12:47

Det er viktig likevel og holde det man lover, fordi vi vet at andre mennesker blir glad ;) Håper du nøt "den stille stund" - klem

10.01.2012 kl.12:57

Det så fredelig og godt ut. Bare du, lyden av regnet, og en god kopp med kaffe :)

Klem, Aina

muumimamma

10.01.2012 kl.13:08

Anonym: Akkurat! Fredelig og godt var det, om enn litt kjølig :) De hadde glemt å sette på varmelampene, hehe

muumimamma

10.01.2012 kl.13:10

morline: Ja, jeg tror nok hun blir glad når hun ser at jeg har hentet pakken :) Den stille stunden ble ikke så lang som jeg hadde tenkt da, for det var litt kaldt å sitte ute, men en kopp kaffe ble det da tid til :) Håper du har en fin dag også :)

Jane Mysen

11.01.2012 kl.09:09

Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Å få to Girl It pakker på samme dag er topp! Dumt at hun ikke fikk i desember, men slik ble det, og det er ikke noe å gjøre med liksom.

Snill mamma da :) Det vet hun nok :)

Og det er ei tøff jente du har, skjønner jeg. Klatring! Det blir man sterk av :)

Ha en fin dag der hvor du er!

Klem

muumimamma

11.01.2012 kl.11:40

Jane Mysen: Nåh... Samme dag var det ikke da, men januarpakken skal være her før en 15. Og det er jo denne uken :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits