Hvis jeg kunne velge

God morgen :) Sitter utenfor en kafé i byen med en kopp kaffe før jeg skal til fysioterapeuten. Det har regnet i hele natt, men nå er det blå himmel og fint :)

Kom til å tenke på noe. Hvis jeg kunne velge hvilket etternavn som helst, ville jeg byttet til Budt! Og hvorfor det?

Jo, tenk på alt jeg da kunne gjort som ikke andre kan! Parkering forBudt, adgang forBudt osv..

Tenk på det du!

5 kommentarer

jegerfritilhva

12.01.2012 kl.10:33

Hi,hi...snedig!!

Vera Lynn

12.01.2012 kl.11:13

Hehehe, smart tenkt :o))

Hylja

12.01.2012 kl.16:15

Hahahah! Fantastisk! Dersom jeg skulle velge, hadde jeg tatt etternavnet til min danske slekt. Men siden jeg ikke har noe kontakt med dem, så får jeg bare beholde mitt norske etternavn. Selv om det er litt mindre sjarmerende (men fremdeles ikke ordinært. Takk og lov.)

Kine Berntsen

12.01.2012 kl.17:11

hehe luringen :p

Lavkarbotips

12.01.2012 kl.17:57

Ja, det hadde jammen meg vært noe:-)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits