McDonalds og lavkarbo

I dag når Julie var ferdig på klatring var jeg og gubbelille og hentet henne og bestevenninnen. Så tok vi dem med oss på McDonalds

Det ble faktisk både godt og billig :) mat og drikke for alle fire kom på 267 kroner, og utrolig nok: jeg holdt lavkarbokosten min! Jeg fikk en stor salat, grillet kylling Cæsar salat! Og salaten var frisk og krispy, og kyllingen var nygrillet og varm :) nam nam!

Ikke verst! Det er år og dag siden jeg spiste der sist, og da var det flattrykket dvask mat med vissen salat til. Og ekle border og stoler. Nå har de pusset opp skikkelig, inventaret var lekkert og stilig, og maten frisk og tiltalende. For en forandring! Det var nesten så jeg fikk lyst å spise der igjen :) pluss i boka!

Og så svarte jeg på noen spørsmål og fikk et gavekort på 100 kroner også :))

8 kommentarer

Hylja

12.01.2012 kl.20:14

Ja, McDonalds har glimtet til de siste årene. Ikke at jeg spiser der så ofte (vi snakker én til to ganger i året og det er helst på en flyplass et eller annet sted...), men det har absolutt blitt en mye mer appetittelig meny! Salaten er jo smekkgod, og ellers er jeg litt fan av kyllingburgeren.

12.01.2012 kl.20:17

Så koselig å høre at du hadde en god McDonald's dag! :)

Ja, det har skjedd mye med maten der, og det er veldig positivt. Et stort pluss for dem, og for kundene :)) Det er lenge siden jeg har vært der (bursdagen til datteren min i juli), men de siste gangene der har jeg spist salat. De er gode!

Grattis med gavekort, og da regner jeg med at det ikke er så lenge til neste gang du skal dit igjen, hehe..! Klem, Aina

Tove

12.01.2012 kl.20:49

Nam, det skal jeg prøve også.

solkro

12.01.2012 kl.20:59

Dette høres ut som noe jeg må prøve når vi reiser til byen ,går det an å spørre hvilken du var på?

Hyggelig at det er god mat på sånne plasser.

Ha en god kveld:)

muumimamma

12.01.2012 kl.21:35

solkro: vi var på mariero :))

13.01.2012 kl.14:09

Salaten på McD er så usunn at du likegodt kan spise hamburger har jeg hørt :/ de bruker noe for å holde salaten fersk lenge.

muumimamma

13.01.2012 kl.15:02

Anonym: Men der tar du feil. Jeg har sjekket med McDonalds, og salaten de bruker er helt fri for tilsetningsstoffer, og er den eldre enn 4 dager må de kaste den. De har ikke lov å bruke den etter det. Salaten smakte kjempegodt, og er akkurat like sunn som den du går i butikken og kjøper og lager selv :)

mimmimor

13.01.2012 kl.17:52

Ikke dum plan, det der - McDonalds har jo utviklet konseptet etter at folk ble så veldig opptatt av kosthold :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits