Nye briller og lange negler

I dag har jeg vært og hentet mine nye briller. Skal bli deilig med briller uten riper i, selv om de gjorde dypt innhogg i lommeboka. (nesten 4000 kroner, og da betalte jeg ingenting for innfatningen som var en rest de hadde)

Her er de gamle, som jeg egentlig likte veldig godt..

Kanskje derfor de nye er ganske like, hehe!

Deretter var jeg på posten med en stor pakke som skulle sendes, før jeg gikk og fikk tak i reperasjonslim til mine alt for lange negler. Tommelneglen begynner å sprekke, 1cm ned på neglen, der den enda henger fast i huden. Jeg trengte noe som kan holde den hel til den er vokst forbi huden i allefall, sånn at jeg ikke blør når jeg fjerner den biten som er sprukket. Damen på VITA sa at jeg måtte fjerne den falske neglen før jeg kunne reparere min egen.. *hrmpf*. Jeg bruker IKKE løsnegler! Hva skal jeg med det når mine egne ser sånn ut??

Sånn ble det med lim på forresten, sprekken viser, men det kjennes ut som limer virker. De er LITT finere med neglelakk på, da.

Nå skal jeg lage meg en kopp kaffe og kose meg foran tv, mens jeglakkerden sprukne neglen igjen :) ha en deilig dag!

7 kommentarer

solkro

14.01.2012 kl.15:35

Gratla med nye briller og i all verden hvorfor løsnegler når man er utstyrt med flotte negler selv:)

muumimamma

14.01.2012 kl.15:36

solkro: :))

Vera Lynn

14.01.2012 kl.16:38

Grattis med nye briller :o)) Har aldrig prøvd med løsnegler, men kanskje jeg skulle det nå... For mine egne er så skjøre og brekker bare jeg ser hardt på dem!

muumimamma

14.01.2012 kl.17:03

Vera Lynn: vet du hva? Jeg prøvde en gang før et julebord, og vil ikke anbefale det! Limet ødelegger neglene dine, og når du tar dem bort er dine egne negler enda skjørere! Mine negler er tykke og harde, men etter løsneglene var de myke, tynne og skjøre og veldig ømme! Aldri mer for min del i allefall.

Biija

14.01.2012 kl.17:20

Gratulerer med nye briller! Og jeg må innrømme at jeg misunner deg de lange neglene... ;)

mimmimor

15.01.2012 kl.12:46

Skjønner at hun trodde det var løsnegler, du må da være et unikum hva negler angår? Men nå blir jeg lett imponert når det kommer til velstelte negler. Mine bites kontinuerlig ned...

muumimamma

15.01.2012 kl.17:48

mimmimor: Nåh, hvor velstelte de er kan vel diskuteres. De bare vokser, og så klatter jeg på litt lakk av og til.

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits