Venneklubb!

Jeg kjeder meg mye om dagene når jeg går alene hjemme. Så nå har jeg gjort noe lurt! Jeg har meldt meg inn i en gruppe på facebook, en venneklubb her i byen. Der har jeg spurt om der er noen som er ledige på dagtid, og har lyst på litt sosialt samvær, gjerne treffes for en kopp kaffe eller noe. Og jammen har jeg ikke fått napp! Det er to stykker som har sagt at de har lyst til det, de har også lyst å bli kjent med noen og finne på noe :)) 

Det er både spennende og skummelt på en gang! For nå skal jeg treffe to damer som jeg aldri har møtt, jeg har ikke engang snakket med dem, eller sett dem på facebook engang, før de svarte på onnlegget mitt!

Lurer på hvordan de er, og om de er lette å prate med. Det gjenstår å se :) Jeg både gleder meg og gruer meg på en gang, hehe :)

Jo flere vi er sammen, er sammen......"Ensomhet, sier du?

Det er greit med litt ensomhet

bare det ikke blir for mye

Da åpner jeg døra og roper ut i natten:

Kom inn, kom inn -

her er ensomhet nok for to, ja, for fire

Og på riktig ille dager, brøler jeg:

Her er ensomhet nok for et helt orkester!" 

(Arild Nyquist)

7 kommentarer

lykkelys

16.01.2012 kl.13:13

oooj, sinnsykt tøft det. Kunne nesten jeg også vært med på:)

Det er jo ett supert tilltak for ''pysete'' Norge , la oss bli mer våkne og åpne :)

Du får oppdatere hvordan det gikk!!

muumimamma

16.01.2012 kl.13:24

lykkelys: Det skal jeg :) Det er ikke før onsdag da, men det gir jo bare flere sjansen til å være med :) Til nå er vi 4 stykker som skal treffes, tre damer og en mann :) Blir sikkert kjempekoselig :)

lykkelys

16.01.2012 kl.14:09

Det høres utrolig gøy ut !! :)

Solkro.blogg.no

16.01.2012 kl.14:18

Supert spør du meg, gå inn for det med åpent sinn for hva er det verste som kan skje,at dere ikke har kjemi og da er det bare å prøve noe nytt.

Lykke til:)

Goe knib

muumimamma

16.01.2012 kl.14:38

Solkro.blogg.no: ja det har du rett i :) det kan jo ikke bli verre enn at kjemien ikke stemmer. Sånn sett vil jo ikke det være noe tap, for dette er jo ikke noen jeg kjenner uansett :))

Jane Mysen

17.01.2012 kl.07:51

Spennende - jeg kunne nok også ha funnet på noe slikt, eller søkt andre steder. Dette er noe av det fine med nettet. Jeg har fått mange gode venner gjennom Facebook - noen av dem har jeg truffet også. Det er ikke alltid man finner bestevenner på den måten kanskje, men det er hyggelig å bli kjent med nye mennesker. Lykke til!

muumimamma

17.01.2012 kl.09:57

Jane Mysen: jeg har også funnet mange gjennom Internett , tilogmed min samboer fant jeg der :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits