Merkelig... Flere som har samme problem?

I oppsettet på bloggen min står det krysset av for at alle kommentarer skal sendes meg på e-post. Og det har fungert helt fint.... helt til fredag.

Siden da har det ikke kommet en eneste mail når noen kommenterer. Er det flere der ute i blogglandet som har samme problem? Eller noen som vet hvorfor det har blitt sånn?

Og det er flere av mine bloggvenner som ikke lenger dukker opp på lista over nye innlegg fra venner, jeg må gå inn på bloggen deres for å se om de har laget nye innlegg.... Merkelig...

5 kommentarer

fembarnsmamma

16.01.2012 kl.12:11

Jeg synes at blogg.no har hatt masse problemer i det siste. Jeg har ikke vært borti det du forklarer, men jeg har hatt masse problemer med å få lastet opp bilder på innleggene. Og når jeg endelig har fått lastet opp bilder så har enkelte bilder kommet dobbelt=)

Og når jeg har kommentert på andre blogger så har jeg blitt logget ut og bildet som kommer opp når du er innlogget er naturligvis ikke der..... Og slik har det blitt med kommentarer på min blogg også=/

Bestemors krok

16.01.2012 kl.13:13

Har ikke det problemet du beskriver, men hatt problemer med å laste opp bilder og blir logget ut når jeg kommenterer noen ganger.

jegerfritilhva

16.01.2012 kl.14:12

Har ikke hatt sånne problemer.

Solkro.blogg.no

16.01.2012 kl.14:31

Ikke merket noe til dette men av og til klarer ikke alltid blogg å være oppdatert men det er ikke alltid ipaden oppfører seg heller:)

Solblom

18.01.2012 kl.00:22

Jeg har akkurat de samme problemene. Temmelig irriterende..!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits