Gode hjelpere og gode gjerninger

Her om dagen fortalte jeg at jeg fikk pakke i posten fra Solkro. Kjempemessig når noen kan bruke det som andre ikke lenger trenger, og denne gangen fikk altså jeg lavkarbo produkter som jeg allerede har tatt i bruk :)

I utgangspunktet skulle jeg betale porto for pakken, men godhjertet som hun er, foreslo hun at jeg heller skulle bruke pengene på å glede noen! Og det har jeg gjort! (håper jeg da)

Jeg har nemlig sendt en stor pakke med klær i posten til en bloggvenn som sliter litt med økonomien. Klær som jeg uansett skulle gi til Fretex eller noe. Og da er det jo fint å kunne hjelpe noen man "kjenner" litt :)) pakken veide over 7 kilo, så det sier seg selv at det ble litt i porto, og da var det jo fint å kunne innkludere Solkro i å glede enda en annen i tillegg til meg :))

Så er det jo bare å håpe at klærne faller i smak hos mottakeren, det er jo aldri lett å vite hva slags klessmak andre har uten å ha truffet dem før :) Det er uansett ikke noe tap for meg om hun velger å kvitte seg med klærne, for det var jo det jeg skulle gjøre uansett :) ikke fordi de er slitt eller stygge, men fordi de ikke passer, eller at jeg er lei av dem :)

Det føles i allefall godt å kunne gi en hjelpende hånd :)

4 kommentarer

Solkro.blogg.no

16.01.2012 kl.15:10

Superdupert at noen får hjelp:)

Bare dumt å ha ting liggende vi egentlig ikke bruker eller trenger hvis vi kan glede andre eller hjelpe så er det positivt:)

muumimamma

16.01.2012 kl.15:14

Solkro.blogg.no: og så er det ekstra kjekt når man er flere om det :)

Jane Mysen

16.01.2012 kl.18:52

Så snille dere er! Jeg har passet barnebarnet mitt fra i går til nå - en måte å hjelpe på, det også :) Kjekt å kunne hjelpe, enten det er på den ene eller andre måten :)

muumimamma

16.01.2012 kl.19:02

Jane Mysen: ja det er kjekt å hjelpe når man har mulighet til det :)) det burde mange flere kunne gjøre syns jeg :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits