Noen har det travelt, ja :)

Det får man si. Dette er Caroline sin kalender for januar. Hun er 16 år. Hun går på videregående skole, hun har ettermiddagsjobb på Elixia, hvor hun passer barn, og i tillegg til dette er hun nå blitt nestleder i AUF Stavanger.

Det er jammen et travelt liv hun lever, med møter nesten hver dag!

4 kommentarer

Jane Mysen

17.01.2012 kl.07:46

Caroline er fantastisk flink, synes jeg. Slike jenter vil Norge gjerne ha :) Fint med noen mål i livet :)

muumimamma

17.01.2012 kl.09:58

Jane Mysen: ja du skal se at hun er en fremtidig statsminister, hehe :)

Solkro.blogg.no

17.01.2012 kl.10:13

Slike jenter kommer fram i livet bare pass på hun ikke sliter seg helt ut:))

muumimamma

17.01.2012 kl.11:40

Solkro.blogg.no: Ja det får man håpe :) Det virker som hun vet hva hun vil, ja :) Og hun har allerede bestemt seg for å studere kriminologi :) Hun har i allefall planene klare :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits