Jøss! Nå ble jeg litt imponert!

I går og dagen før har jeg sløvet litt, og ikke skrevet et eneste innlegg.  Og jeg ville trodd at hvis man ikke poster innlegg, da får man heller ikke lesere. Så gjorde jeg noe som jeg gjør bare en sjelden gang: Jeg kikket på statistikken i dag.

Og der viser det jammen meg at selv om jeg ikke har laget innlegg på to dager, så har jeg likevel hatt over 40 unike lesere de dagene!

Sånt får man god selvføleøse av! For når folk kommer og leser bloggen min selv når jeg ikke skriver noe, da får det i allefall meg til å tro at jeg kanskje har noe interessant eller morsomt å si som folk liker :)

(Og vær så snill å ikke si noe annet nå, når selvfølelsen er på topp, hehe)
Én kommentar

deveny

25.01.2012 kl.16:46

Klart man føler at det er viktigt.....klemz Deveny :-)))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits