Ser jeg ut som en elektriker, eller??

En mann sitter hjemme og ser på fotball VM da kona spør:

-Kan du fikse lampen i entreen?

-Ser jeg ut som en elektriker?

-Men kan du reparere kjøleskapsdøra da?

-Ser jeg ut som en kjøleskasmontør?

Ok da, men kan du i det minste fikse trappa ved inngangsdøra?

Da sier mannen:

-Jeg er ikke snekker heller, og fikser ikke trappa! Står det Jernia i pannen på meg, eller? Nå har jeg fått nok! Jeg går ned på puben!

Han går på puben og drikker i mange timer. Så begynner han å få dårlig samvittighet og bestemmer seg for å gå hjem og gjøre de kjedelige tingene. Når han kommer hjem, ser han at trappa er reparert, lampen i entreen funker og døra til kjøleskapet er hel.

-Elskede, hvordan har du klart dette?

-Tja, etter at du hadde gått, satte jeg meg på trappa og gråt litt. Akkurat da gikk det en mann forbi og spurte hva som var i veien, og jeg sa det som det var. Han tilbød seg å fikse alt om jeg enten hadde sex med han eller bakte en kake.

-Likte han kaka da?

-Men hallooo?? Ser jeg ut som en konditor, eller??

3 kommentarer

solkro

31.01.2012 kl.17:12

Fine den ;)

gykkeshobbyblogg

31.01.2012 kl.17:42

Heheeee.....

bloggeridu

31.01.2012 kl.18:04

Å hahahhahahaha!!!!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits