Pip pip!

Jada, jeg er her enda, jeg har bare veldig lite å fortelle liksom..

Har man ikke noe å si, så er det liten vits i å si noe, det blir bare snikksnakk liksom.

Jeg kjeder meg. Snøen har inntatt byen, og med all denne hvite guffa, er det tungt å bevege seg ute. Så da holder jeg meg inne heller.

Lurer på hva jeg skal ta meg til. Dra med gubbelille ut og handle kanskje? Jeg har lyst å dra på IKEA og kjøpe stålampe til min sønn, men det vil ikke han. Han hater å ta buss, og ikea på lørdager. Og bilen står fint parkert utenfor. Den virker altså, men spyler-pumpa virker ikke. Og med et sånnet føre blir ruta så skitten at vi MÅ spyle for å se ut av frontruta. Har fått tid på verksted på mandag, men det hjelper ikke i dag da..

Så da blir det å gå på butikken da, og handle ting vi strengt tatt ikke trenger.
Sønnen min TRENGER lampe! Jeg får prøve å lokke litt til heller... Må forresten huske å kjøpe kaffebønner, kanskje vi tilogmed tar oss en kopp kaffe på kjøpesenteret her borti gata.

Ha en fin dag!!

2 kommentarer

V - for Vendetta

04.02.2012 kl.13:50

Så godt å "se" deg :))

Jeg stemmer i for at du skal få handlet stålampe! Buss er jo en spennende måte å reise på det.. (hvis man skal prøve å se positivt på det - og det syns jeg gubben din bør, hehe)

solkro

04.02.2012 kl.14:13

Alltid hyggelig når du titter innom :)

Ha en fin lørdag enten det er med eller uten buss:)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits