*urk*

I dag er det ekkelt ute. Det er kaldt, det blåser masse, og det snør.... fysj og fysj! Julie er allerede ute. Hun kledte i allefall godt på seg! strømpebukse, fleece bukse og boblebukse, og genser, fleecejakke, og en teddyforjakke under boblejakken. tjukke sokker i skiskoene, og 3 par votter med seg, to av dem ligger i sekken sammen med nisten hun laget seg . Og hun skal bare rett borti bakken her og stå på ski og lage snøhule sammen med ei nabojente.

Regner ikke med at hun blir så kald da :)

Jeg tror jeg skal holde meg innendørs  i dag. Jeg fryser bare med tanken på å gå ut. Og at det bare er 21 grader i stua gjør det vel ikke bedre. Jeg foretrekker å ha 24-25 grader.

Hva slags vær er det der du er i dag? Og hvor varmt må du ha det inne for å trives?

3 kommentarer

Hylja

05.02.2012 kl.11:50

Usj, det hørtes helt motbydelig ut. Her er det vind, men det snør ikke i dag. I går, derimot... blargh. Jeg er nok som deg når det kommer til temperaturer. Her er det rundt 21-22 grader i stua, men den perfekte temperaturen ligger på rundt 24 grader.

Vera Lynn

05.02.2012 kl.12:04

Jeg var så lykkelig for litt over en time siden, for det snødde ikke, hehehe! Nå har det begynt å snø igjen, det blåser og er - 8C. Som du liker jeg at det er varmt inne, så her står panellovnene på så de ikke er til å ta på :o)) Koz deg inne, og ha en fortsatt fin søndag :o))

solkro

05.02.2012 kl.12:28

Heia og god søndag

Her er det kaldt og snør så inne vær med andre ord:)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits