Den syns jeg var litt frekk!

Her på søndag tittet jeg ut gjennom stuevinduet, og la merke til at naboen i etasjen under oss hadde fått knust det ene sidevinduet bak i bilen sin. Jeg så ansiktet til hans datter stikke ut av hullet i vinduet og si noe til sin far. 

Jaja, tenkte jeg, de også ja. For et par år siden var det vår bil som var blitt ramponert, både frontruten og bakruten.

Nå tenkte jeg ikke mer over dette, før etter et par timer, da hans kone kom opp og banket på døren min.  Hun fortalte at de hadde fått knust bilvinduet. Jada, jeg hadde sett det, da jeg så hennes datters ansikt stikke ut gjennom hullet sa jeg da, men fortalte også at jeg ikke hadde lagt merke til noe før det.

Normalt sett ville de fleste da vært ferdige med det. Men neida. Hun begynte å snakke veldig om hvor dyr bil det var og at de måtte betale egenandel og bla bla bla...

Javel, og hva kunne liksom jeg gjøre med det? Jeg hadde jo ikke sett noe. Men hun fortsatte med at det var politianmeldt, og dette var en dyr bil, og de måtte tross alt betale egenandel. 

Og så?? Det er da vel ikke mitt problem?? Og så begynte hun med at det hadde vært en del bråk og tramping og sånt i huset i det siste. (Den andre naboen nede holder altså på å pusse opp, så det er vel egentlig ganske naturlig) Og så nevnte hun at sønnen min pleide jo ha en del folk i huset... (Herre min hatt, hva har det med saken å gjøre??) Kanskje han eller noen av vennene hans hadde gjort det! Og fortsatte med den egenandelen og blablabla!!

Da forsto jeg at hun fisket etter å få OSS til å betale egenandel! Hvorpå jeg kunne fortelle hene en ting eller to:

Min sønn reiste på hyttetur til Sirdal på fredag, og har enda ikke kommet hjem! Ingen av hans venner har vært her i helgen, og INGEN av hans venner hadde turt å ramponere biler utenfor her, uansett, og det er dessuten kjekke greie rolige ungdommer, som respekterer oss, og som vi aldri har opplevd noe tull med, så hun trenger ikke komme her å slenge om seg med grunnløse beskyldninger bare for at DE skal slippe å betale en lusen egenandel!!

Fyttigrisen så frekt!! Selv om jeg har ungdommer i hus, er da vel ikke det enebetydende med at herverk i nabolaget automatisk kan legges på dem vel?? Jeg sprang IKKE automatisk og beskyldte DEM for herverk på bilen var da vinduene VÅRE var knust, bare fordi DE er utlenninger!

8 kommentarer

solkro

07.02.2012 kl.11:42

Noen mennesker er bare ikke gode:)

Men det var vel ikke noe nytt bare så trist å ha de så nær innpå:)

ha en god dag og goe knib:)

muumimamma

07.02.2012 kl.12:18

solkro: Jeg kunne forstått det om hun kom opp for å spørre om vi hadde sett noe, men jeg ble rimelig paff da hun mer eller mindre beskyldte min sønn og kameratene for det, bare forde de er ungdommer liksom..

Biija

07.02.2012 kl.12:18

Fyttigrisen så frekt! Enkelte har virkelig ikke skamvett...

synnovesyr

07.02.2012 kl.15:45

Noe så usmakelig,går da ikke an og beskylde folk for noe slikt!!

muumimamma

07.02.2012 kl.15:49

synnovesyr: enig! Og hvis de først skal beskylde noen, bør de i allefall ha et godt grunnlag for beskyldningene sine

bloggeridu

07.02.2012 kl.17:14

Uff sånt er så ekkelt. En tror nesten ikke det er sant når en opplever sånne samtaler, at folk våger...

Skam seg som har slike holdninger til ungdom!!!!!

Kaptein Kaos

07.02.2012 kl.18:02

haha, den var litt vel frekk ja!!

muumimamma

07.02.2012 kl.18:10

bloggeridu: ja! Skamme seg!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits