Onsdagstreff :))

Heisann!

For noen uker siden skrev jeg at var blitt medlem i en venneklubb på facebook, og jeg prøvde å dra igang et kaffetreff på en kafé på kjøpesenteret her borti gata. Tanken var å ha en fast treffdag på formiddagen om onsdagene for folk som gjerne vil treffes for litt sosialt samvær på dagtid.

Første gangen var det bare jeg og ei til som treftes, og hadde en koselig prat. Onsdagen etter kom enda ei og skravla gikk :) Gangen etter der igjen var vi oppe i 5 kaffetørste som treftes, og hadde det kjempetrivelig! Og over alle forventninger: I dag kom det 10 stykker! Dette har vokst seg stort, og det er utrolig hyggelig å bli kjent med stadig nye folk! Nå har vi blitt enige om at dette skal være et fast arrangement, som vi har på torsdager i stedet, siden det er flere som har litt problemer med onsdagene. 

Da jeg foreslo dette første gang i venneklubben, så jeg for meg at det kanskje kunne være 4-5 stykker etterhvert, som kanskje hadde tid på dagtid. Så ikke hadde jeg ventet at vi skulle bli en så stor gjeng rundt bordet :)

Uansett: Jeg er glad jeg dro igang dette, og ser at det er mange andre som også gleder seg til disse treffene :)) For en fin måte å utvide sitt sosiale nettverk! Og for alt jeg vet, kan jo dette kanskje være en ide som andre kan bruke til å utvide sine nettverk rundt om i landet :) 

4 kommentarer

Solkro.blogg.no

08.02.2012 kl.14:46

For en super ide :)

Så flott og bli kjent med flere:)

Goe knib:)

Jane Mysen

08.02.2012 kl.20:41

Hørtes koselig ut :) Lurer på om det hadde funket her på landsbygda? Hmmm ... Kanskje jeg prøver en dag :) Et flott iniativ fra deg! Klem

Solblom

13.02.2012 kl.15:44

Koselig å treffe deg sånn i forbifarten :) Og jeg gleder meg til en kopp kaffe med deg, må bare få møtet idag overstått først ;)

muumimamma

13.02.2012 kl.17:18

Solblom: ja det blir kjekt å treffes igjen :) kan tenke meg du har mye å fortelle om :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits