For en herlig mor jeg har!

I dag har jeg vært på besøk hos mor og far, og som den rutinerte og godt innarbeidete mor hun er, har hun tenkt på ALLE når hun har laget mat!

Hun har laget pannekaker. Det trengs mange når hun har både barn, svigerbarn og barnebarn. Og når det er forskjellige sykdommer og allergier, blir det forskjellige pannekaker også.

Vanlige, selvfølgelig, til alle de som ikke feiler noe. Av bygg, rug og glutenmel, sukkerfri såklart, til meg og mor som er diabetikere. Glutenfritt og eggefri til mitt ene tantebarn med cøliaki og eggeallergi, og melk og eggefritt til to andre av mine tantebarn som ikke tåler melk og egg, men som tåler hvete.

Tenk å stå og lage pannekaker, så mange og så mange forskjellige sorter... Det hadde ikke jeg giddet. Jeg lager ikke pannekaker til oss her hjemme engang, bare fordi det er så kjipt å stå og steke!

4 kommentarer

Solkro.blogg.no

12.02.2012 kl.18:52

Hva gjør vi ikke for barna våres, hadde nok stekt pannekaker jeg med:))

Så du er heldig som har en mamma som ivaretar alles ønsket og behov :))

Ha en fin kveld:))

synnovesyr

12.02.2012 kl.19:20

Godt jobbet av din mor må jeg si:) ha en fin kveld:)

Vera Lynn

12.02.2012 kl.21:10

Snill mamma du har :o)) Sånn var min oxo, kunne få gjort nok for mann, barn og gjester :o))

morline

13.02.2012 kl.12:42

Fantastisk gjort av henne - virkelig omsorgsfull og alle følte seg ivaretatt - All honnør til mammaen

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits