Å, så søte morsdagskort!

I dag fikk jeg to morsdagskort, et fra Julie og et fra venninnen hennes :) se bare så herlig! De har laget dem selv da :)) *smelt!*

Dette var fra Julie :)

Og dette var fra venninna :)

Og så hadde Julie vært på aktivitetsdag i kirken på lørdag og laget morsdagsgaver til meg, se så flotte :)

10 kommentarer

synnovesyr

12.02.2012 kl.23:51

Så koselige ting og få på morsdagen:)

Biija

13.02.2012 kl.00:01

Så flott! Koselige å få sånn oppmerksomhet :)

frasoloppgangtilsolnedgang

13.02.2012 kl.01:07

Nydelig <3

morline

13.02.2012 kl.01:38

Skikkelig morsdag vil jeg si - akkurat etter mitt hjerte ;) Tenke meg mor var glad ;) Jeg fikk servert middag og mange flotte hjemmelaget kort. Den yngste kom med selvlaget og selvpakket ting, så utrolig søtt. Så fikk jeg ynglingblomsten, orkide, med yndlingsfargen min, lilla, pluss en nydelig topp med tilhørende singlet - Kvelden avsluttes med ynglingdesserten min, karamellpudding og nyvasket gulv ;)))) Det siste var morsdasspresangen fra min eldste datter, som har kost seg hjemme hos mamma i helgen ;)) Av og til er vi skikkelig heldig ;) natta snuppa

V - for Vendetta

13.02.2012 kl.07:36

Helt herlig! :))

Jane Mysen

13.02.2012 kl.12:37

Koselig med gaver ungene har laget selv. Mine er blitt voksne nå, så det er slutt på "håndverket".

Syntes det med neglene var ganske morsomt tihi ...

muumimamma

13.02.2012 kl.12:54

Jane Mysen: ja jeg humret litt i skjegget da jeg leste det, hehe :)

muumimamma

13.02.2012 kl.13:12

morline: jo, det ble morsdag til slutt da. Ingen av ungene var hjemme før kvelden, og Julie var den eneste som husket at det var morsdag. Selv om Caroline tilslutt klarte å gratulere med dagen etter at gubbelille hintet i det vide og brede om at det var MORSDAG! Så bortsett fra at han laget frokost var det egentlig en helt vanlig dag. Jeg må innrømme at jeg ble litt snurt over at de store ungene ikke husket det. Særlig den eldste som gjorde veldig stas på sin "svigermor" med middag og sånn, og skrøt av det på Facebook. Og ikke et ord til sin egen mamma... Det hadde jo ikke kostet henne mye å ta en telefon i det minste. Så da var det ekstra stas da Julie og venninnen kom med kort og gaver på kvelden :)) ekstra kjekt når de har lagt litt arbeid i det :))

morline

13.02.2012 kl.14:00

Når man er enig om og markere dagen, gir det en liten forventning og det er aldri noe særlig kjekt og bli glemt - Litt dårlig gjort synes jeg - Fordi vi virkelig fortjener en dag vi kan bli behandlet som en dronning ;)))

Solblom

13.02.2012 kl.15:40

Så nydelig!!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits