Min valentin :)

I dag har vært en koselig dag :) da jeg sto opp og gjorde meg klar for å ta bussen til byen, fant jeg en søt rosa postitlapp i lommeboka mi fra gubbelille hvor han fortalte meg hvor glad han er i meg :) (det veier vel opp for at han hadde glemt blomster i dag)

Jeg laget et fint kort til han som han fant da han kom hjem. Deretter tok han meg ut på restaurant og spiste middag. Og der hadde de alldeles lavkarbovennlige retter på menyen!

Først fikk vi ventebrød mens vi ventet på maten. 2 sorter, et hvitt brød, og et skikkelig mørkt rugbrød med masse korn i, som jeg kunne spise :))

Forretten besto av kamskjell med ruccola, selleripuré og lodderogn. Nydelig mat!

Og hovedrettene var helt digg! Brasert lammeskank med grønnsaker, pastinakkpure og trøffelsaus .

Etter middagen var vi alt for mette til å spise dessert, men de hadde en fruktsalat på menyen som hadde passet godt om jeg hadde orket :))

Det er første gang etter at jeg begynte med lavkarbo at jeg ikke har måttet be om å få bytte ut deler av maten med noe annet :)))

Og så har gubbelille lovet meg å kjøpe blomster senere i uken i stedet, så jeg får det likevel :)

Takk til min kjære for en fin valentinsdag :))

Og siden Vestlandsfrue forteller at i dag har man lov å vise fram sin kjære, så har jeg funnet et bilde av oss to sammen :) det er 4-5 år gammelt, men det ligner da enda på oss :) (håper han ikke blir sur da, han liker ikke så godt å vise seg fram)

5 kommentarer

Kaptein Kaos

15.02.2012 kl.01:00

Koselig bilde av dere :)

I gode og onde dager!

15.02.2012 kl.08:42

Søte dere var sammen...

Rebecca

15.02.2012 kl.09:06

Så fint bilde av dere =)

Solblom

19.02.2012 kl.08:19

For et flott bilde! Fine dere er :) Klar for en kaffe i vinterferien, f.eks torsdag eller fredag?

muumimamma

19.02.2012 kl.10:59

Solblom: torsdag er det kaffetreff med venneklubben men du er velkommen til å være med om du vil. Ellers passer det greit på fredag også :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits