Enkelte bilder blir sikkert ødelagt når man redigerer

Jeg har tatt endel bilder som taler for seg selv, helt uten å bli rørt med et redigeringsverktøy.

Se bare på disse :)


Hehe. hvem er sjefen? Caroline tok bilde av oss inni dette rommet. Vi står i hver sitt hjørne av rommet, og det SER faktisk sånn ut når man titter gjennom gluggen i veggen, der Caroline tok bildet! Optisk illusjon kanskje, men veldig morsomt :)Finn en feil i dette bildet...?Alt må smakes på! Esler er fryktelig nysgjerrige dyr, og smaker på ALT! Også bilen våres :)

Ingen av disse bildene er redigert. Jeg syns de er bra som de er, selv om jeg kanskje burte fjernet noe rød-stikk i det øverste bildet :=)

4 kommentarer

synnovesyr

18.02.2012 kl.22:12

Artige bilder:)

Morline

19.02.2012 kl.04:01

Gode glimt ;) Du får det til hehe

Solblom

19.02.2012 kl.08:35

Hmm.. Morsomme bilder :)

Solkro.blogg.no

19.02.2012 kl.08:44

Kjempestilige, det er nok mye man kan gjøre :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits