Han/ hun liker ikke søppel, nei!

Vi har en vane. Når søppelposene i leiligheten er fulle, knytter vi dem igjen og setter dem ved siden av skapet på gangen. Siden vi bor i andre etasje, venter vi til noen skal ut før de kastes.

Men i det siste er det noen som ikke setter særlig pris på at vi setter posen i gangen. For noen dager siden satt jeg og Julie og så på tv i stua, da vi hørte posen hoppe bortover gulvet i gangen. Og da vi kom ut på gangen, lå den midt på gulvet. Jeg flyttet den tilbake til skapet, og noen tok den ned da de gikk ut.

Jeg tenkte ikke mer over det før nå da jeg skulle legge meg. Da jeg var ferdig på badet lå posen med plastsøppel midt foran soveromsdøra. Jeg flyttet den på plass og spurte gubbelille hvorfor han satte den der? Nei han hadde ikke satt den der, han hadde flyttet den derfra og bort til skapet da han la seg, for den hadde kommet dit før han la seg. Enda han hadde satt den borte med skapet da han knyttet den. Og det er over to meter fra skapet bort til der vi fant den. To ganger i løpet av bare 10 minutter flyttet posen seg to meter. Lurer på hvor den er når vi står opp.. Den kan jo ikke akkurat bare velte så langt av seg selv da...

Her har vi tydeligvis noen som ikke er glad i søppelposene våre..

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits