Bare for å ha det sagt :)

De som kjenner meg her i bloggverden, lurer kanskje på hvor jeg har blitt av i det siste. Jeg lager omtrent ikke innlegg, og kommenterer sjelden for tiden. Det har sin naturlige årsak, og den er som så:

Jeg har problemer med min datamaskin, derfor står den for det meste av. Jeg kan jo bruke mobilen selvsagt, og det gjør jeg også. Men jeg liker ikke å skrive på den. Det blir så fort skrivefeil og hele tiden må jeg rette på noe jeg har skrevet. Derfor lar jeg heller være å skrive, hvis jeg ikke har noe fornuftig å si.

Men jeg leser bloggene til alle på vennelista mi for det, og koser meg med det, så jeg har ikke glemt noen, for det om jeg er litt taus for tiden :)

Bare så jeg har sagt det :)

Og så noen kloke ord til slutt:

Det er 10 bokstaver i
KJÆRLIGHET
8 av dem er
ÆRLIGHET!

4 kommentarer

Bestemors krok

23.02.2012 kl.23:35

Så koselig å høre fra deg igjen...må jo innrømme at jeg har lurt på hvor du har blitt av...og forklaringen kom jo her.

Det er trasig når datamaskinen svikter slik...man blir jo litt avhengig av denne boksen.

muumimamma

23.02.2012 kl.23:46

Bestemors krok: ja det begrenser seg litt når jeg bare har mobilen. Og som et ekstra minus, så har appen på mobilen også sviktet, den nekter å poste innleggene mine. Feilmelding etter feilmelding... Kjipe greier..

solkro

24.02.2012 kl.06:21

Ja da får vi håpe at dataen din snart er oppegående:)

Ha en fin dag:)

muumimamma

24.02.2012 kl.13:12

solkro: det er nok ikke særlig sannsynlig. Må nok kjøpe meg en ny, men ting tar tid... Og koster penger, ikke minst!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits