Dagens prosjekt :)

Akkurat nå har jeg pause. Jeg har brukt en hel evighet på å teipe lister og karmer. Fyttigrisen så svett man blir av det! Og jeg som nettopp dusja....

Jeg holder på å male gangen. Vi hadde en sånn skitten-beige farge på veggene og dørene, men nå blir det hvitt :) jeg er ferdig med veggen mot badet ( den som jeg har begynt på på bildet) og veggen mot kjøkkenet er ferdig. Så gjenstår veggen mot soverommet og stua før jeg sier meg ferdig for i dag.

I morgen blir det kroken mot ytterdøra som skal til pers, bare jeg får skrudd ned alle knaggene, og så til slutt lister og dører. Dørene blir hvite og lister og karmer lys grå.

Gjett om jeg gleder meg til jeg er ferdig!!

3 kommentarer

beatheshverdagsliv

14.03.2012 kl.14:09

Så flink du er:-)))) Har en slik jobb foran meg.... jeg må male taklister på hele stuen og kjøkkenet og inne på datteren sitt rom, samt vinduskarmer i stuen.... det blir jo veldig lyst og fint dette:-)))

Bestemors krok

14.03.2012 kl.15:35

og slik teiping er bare så kjedelig da, men resultatet blir nok bra

timeout2

14.03.2012 kl.21:44

Verste jobben, det å tape. :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits