Lei av å vaske gulvet?

Det er jeg. Ganggulvet hos oss er konstant fullt av dritt fordi alle bare tramper over dørmatta og videre inn for å sette fra seg ting. FØR de tar av seg skoene! Så uansett hvor ofte jeg vasker, forblir det skittent :(

På Kitch'n fant jeg noe som forhåpentlig kan hjelpe litt på problemet:

Ny dørmatte! Og bare for å være litt i det spydige hjørnet, ligger denne på utsida:

5 kommentarer

solkro

31.03.2012 kl.14:58

Stilige matter:) får håpe vennenne deres har god form for humor og ikke snur utenfor døra:))

Ha en fin lørdag<3

muumimamma

31.03.2012 kl.15:04

solkro: Nåh, den som ligger på utsida har ligget noen år :) de fleste tar det for det det er; et humoristisk innslag i hverdagen :) og den andre er mer beregnet på de som bor i huset :)

V - for Vendetta

31.03.2012 kl.15:15

Love them! Håper husets beboere tar hintet, hehe... :)

muumimamma

31.03.2012 kl.15:34

V: ja det ble lagt merke til ja. Tolvåringen stoppet, leste på matta, lo litt og labba inn på kjøkkenet for å drikke noe. MED sko på!

Ellen

01.04.2012 kl.21:22

Hehe ;o)) Morsomt!! Kanskje en ide å prøve her i huset også? ;o)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits