Hjelp! Kryss fingrene....

For at det er mindre enn 5 år siden jeg kjøpte komfyren min!

Jeg satte ei svær gryte med glovarmt vann fra springen (15 liter) på koking for å fylle vasken med kokende vann og skylle rørene rene for fett. Det har begynt å renne litt tregt ut av vasken i det siste.

Ifølge mine beregninger burde det ha fosskokt i løpet av 10-15 minutter i allefall, siden vannet holdt rimelig god temp allerede.

Vel, da det var gått mellom 1 og 1,5 time hadde det ikke begynt å småkoke, ikke engang boble litt. Det hadde kun dannet seg bittesmå luftblærer i bunn av kjelen... Etter SÅ lang tid med plata på fullt!

Såvidt jeg vet kan vi reklamere innen 5 år, og jeg husker ikke om det er 4 eller 6 år siden vi kjøpte den. HÅPER det er mindre enn 5 år i allefall. Hvis ikke må vi investere i ny komfyr. Sånn kan jeg ikke ha det! ÆSJ!

2 kommentarer

frasoloppgangtilsolnedgang

01.04.2012 kl.19:39

uff, kor kjedlig :/ Håper dere har igjen på garantien så dere slipper å kjøpe ny

Vera Lynn

01.04.2012 kl.21:47

Det var akkurat det som skjedde med min konfyr i høst...., men så var den oxo antikk hehehe. Alikevel er det noe herk når de slutter å virke, og jeg håper det ordner seg :o))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits