Sånn littavhvert på en skjærtorsdag :))

Det første som dukker opp i hodet mitt er vekta. Den står ganske stille. Men uansett så har jeg gått ned 18 kg, og flere kilo forsvinner vel etterhvert som kroppen min kommer seg etter operasjonen :)

Neste ting jeg kommer på er kjekk :) For noen dager siden lå det noen små lapper i posten. Der sto det at de samlet inn klær, sko, sengetøy og sånt, som de skulle kjøre til Litauen og dele ut til trengende. De som hadde noe til overs kunne sette det godt synlig utenfor huset, med lappene limt på sekkene. I dag skulle de kjøre rundt og hente det som sto klart.

Så nå har vi sortert med hard hånd. Alt av sko som ikke blir brukt, og så bra ut: rett i sekken. Det ble en hel sekk med sko!! Så gikk jeg til pers i sengetøyskapet: en hel sekk der også!! Og til slutt ble det en sekk med klær etter meg, gubbelille og Julie. Kunne sikkert funnet mer klær da, men plutselig fikk jeg det travelt. Klokka var ni og de skulle kjøre rundt og samle fra klokka ni. Men sannelig hadde vi tre store søppelsekker å gi bort! Uten å måtte stappe det i bilen og lete etter fretexdunker med plass i :)) herlig!

I går hadde vi en fantastisk herlig dag! Sola skinte fra en knall blå himmel, og jeg hadde kaffetreff på kjøpesenteret. Vi satt en hel gjeng ute på balkongen og koste oss, laget langbord og gjorde det koselig der ute :) Håpet var jo at været skulle fortsette sånn i påsken så man kunne finne på noe kjekt. Julie har jo bursdag på søndag, blir 12 år. Og vi tenkte å ta en dag på tivoli. Men nå høljer det ned. Det blir vel maling heller... Kjøkkenet er påbegynt, og må gjøres ferdig. Og Caroline venter på at vi skal bli ferdige her nede så hun kan male sitt rom.

Til slutt et gullkorn fra frøken Julie: Du pappa? Om du tror at Gud vet at jeg egentlig ikke tror på han?

God påske!

8 kommentarer

May-Teresa

05.04.2012 kl.11:38

så fin blogg du har! :-DD

bloggeridu

05.04.2012 kl.11:44

Hahaha for en god unge!:)

Alt overskudd som blir fjernet gjør meg glad så nå ble jeg inspirert til å ta en runde å luke litt i sko og klær.

muumimamma

05.04.2012 kl.11:59

bloggeridu: utrolig deilig å få bedre plass i skapene da :)) egentlig burde man vel ha kvitta seg med alt man ikke har brukt det siste halvåret.. Men jeg har masse som jeg driver og krymper inn i, så jeg kaster bare det jeg krymper ut av :)

muumimamma

05.04.2012 kl.12:00

May: tusen takk :)

solkro

05.04.2012 kl.12:19

Så lurt og gi vekk alt man ikke bruker som fremdeles er fint:)

Ha en fin påskedag<3

V - for Vendetta

05.04.2012 kl.12:19

Planen er STORT bidrag til Uff-containerne denne våren her også .. vi har hauger vi ikke bruker, trenger og har vokst fra (på diverse måter ! ;)

Jane Mysen

05.04.2012 kl.17:16

18 kilo er rett og slett tøft! Så ble du kvitt noen kiloe fra klesskapet også :) Skulle ha ryddet i mitt, jeg også, det er helt sprengt. Det er nok ingen som gidder å hente noen sekker med klær langt inni skauen, eller ... Kanskje jeg skulle sjekke ... GOD PÅSKE!

muumimamma

05.04.2012 kl.17:32

Jane Mysen: de som var her og hentet, kom fra Litauen tror jeg. De kjørte i allefall rundt i en svær varebil med utenlandske skilter. Jeg syns det var veldig greit å bare kunne sette det ut på gata og ikke tenke mer på det :))

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits