Kort og godt :)

Satte meg ned med ungene i dag og laget kort :) Mesteparten av tiden satt jeg og hjalp Julie, men jeg fikk da laget et kort selv også :) Kanskje det passer å gi til et bryllup eller forlovelse? Puttet på det litt perler og små roser og brudeslør! Hva syns du? Er det rett anledning for et sånnet kort?

Når jeg snakker om sånne ting: Fikk forresten beskjed i går om at min eldste datter har forlovet seg :) Så blir det spennende å se om det kanskje blir bryllup også snart :)

3 kommentarer

Hylja

06.04.2012 kl.00:51

Oi, gratulerer til dere alle! :D Så stas at hun har forlovet seg. Kan jeg forresten kopiere denne teksten?

"Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt."

muumimamma

06.04.2012 kl.02:50

Hylja: ja værsågod, slå deg løs :)

Biija

06.04.2012 kl.11:06

Flott kort - du er dyktig! Du skal se at du snart får lage bryllupsinvitasjoner :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits