Dropbox, helt genialt!

Vet du hva dropbox er? Jeg bruker det som lageingsplass for bildene mine. Det er kjempeenkelt å bruke, og bildene jeg laster opp har jeg tilgjengelig overalt med bare noen tastetrykk :)

Jeg installerer en liten applikasjon på PC'en, registrerer meg, og vipps så har jeg 2 Gb plass til bilder. Og inviterer jeg venner til å bruke dropbox, får jeg 500 Mb ekstra plass for hver venn som bruker invitasjonen fra meg, opp til 16 Gb :)
Jeg har den også som app på mobilen, og kan laste bilder direkte fra mobilen :) eller hente bilder som er lastet opp fra PC'en :) Og det er tilgjengelig fra hvor som helst med en gang opplastningen er ferdig :)) Kjempesmart, ikke sant?

Hvis du har lyst å prøve det ut kan du gå inn på denne linken:

http://db.tt/aOYLLM1

Det er gjort på 2 minutt :) Og det er helt gratis!

5 kommentarer

Bestemors krok

08.04.2012 kl.03:26

Det hørtes veldig smart ut...:))

strikkogtov

09.04.2012 kl.11:46

Jeg har dropbox etter invitasjon fra mine barn. De legger stadig inn nye bilder av barnebarna. Kjempekos :) Jeg legger inn bilder selv også.

Solblom

09.04.2012 kl.18:31

Jeg har installert på iPhonen. Og så ble det med det.. Vil det altså si at de bildene jeg lagrer på iPhonen også er tilgjengelig på pcen uten noe kabel eller kort og omvendt?..

muumimamma

09.04.2012 kl.18:35

Solblom: Ja, hvis du logger deg inn på dropbox.com kan du se alle bildene du har lastet opp fra mobilen :) veldig bra backup av bilder og andre filer hvis mobilen blir stjålet eller ødelagt :)

muumimamma

09.04.2012 kl.18:41

Solblom: Og ja, det du laster opp fra pc blir også tilgjengelig fra mobilen :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits