Jeg vil gjerne vinne

Jeg har deltatt på Facebook, og skriver her det obligatoriske blogginnlegget :)

Klart jeg vil vinne laptop og skriver! Sånn som det er nå har jeg bare mobilen å blogge med, siden min 7 år gamle maskin er nesten helt død. Er jeg heldig bruker den 15 minutter på å starte. Er jeg ikke heldig starter den ikke i det hele tatt... Det kommer an på dagsformen. Og med min skrale inntekt for tiden tar det flere måneder før jeg får spart nok til en ny.

Vil du være med å delta, klikk på bildet og følg instruksjonene.
Hpkonk
Stikkord:

3 kommentarer

solkro

10.04.2012 kl.17:13

Lykke til håper du vinner:)

Ha en fin kveld<3

muumimamma

10.04.2012 kl.17:21

solkro: Takk! Det håper jeg også :) kunne trengt en pc :)

liveterno

13.04.2012 kl.22:19

Lykke til!! Håper du vinner den! Trenger visst ny maskin her også, men har jo ingen vinnerlykke... så jeg sparer heller... ;) Fin kveld til deg!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits