Konkurranse :)

Jeg har meldt meg på konkurranse og håper å vinne en frisk og god parfyme fra Escada :)

Vil du også være med kan du klikke på bildet :)
escvinn2sg
Stikkord:

5 kommentarer

liveterno

18.04.2012 kl.15:03

Tester du vinnerlykken enda en gang?? :) Har du fått svaret på den pcèn? *tvitvi* Måtte hive meg med på denne konkurransen jeg også :)

muumimamma

18.04.2012 kl.15:06

liveterno: Tester og tester... Man vinner jo ikke hvis man ikke deltar :) har ikke hørt mer om noen pc nei.. Men den konkurransen er vel ikke helt avsluttet enda tror jeg :)

liveterno

18.04.2012 kl.15:09

Sant som du sier, det er vel kanskje derfor jeg aldri vinner! Klager og syter over at jeg aldri vinner noe, men så er jeg ikke så flink å delta heller. Ble du fornøyd med de produktene du vant?

muumimamma

18.04.2012 kl.15:12

liveterno: Det var en lebepomase fra forever livlig, Aloe Lips. Jeg bruker den mye og er kjempefornøyd med den :)

MOONBEAMSCORNER

30.04.2012 kl.13:37

Gratulerer med vunnet konkurranse :) Denne parfymen måååå jeg ha, den er så god :) Lykke til i denne konkurranse du og :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits