Vaske vaske :)

Nå sitter jeg i en stol i sola og ser på at noen vasker bilen min. Utvendig og innvendig, til den nette pris av 295 kr. Det er samme pris som å kjøre bilen gjennom en vaskemaskin, herlig! Skal bli deilig å sette seg i en ren bil og kjøre herfra etterpå :)

Jeg har dessuten fått kjøpt meg et par smarte skjærebrett også, som man kan brette sammen og helle av når man er ferdig å kutte :)) Helt genialt egentlig :)

Etterpå skal jeg på Clas Ohlson og kjøpe flytteesker til min sønn som skal flytte hjemmefra. Han har fått seg leilighet, og gjett om han gleder seg!

Herlige skjærebrett som finnes i massevis av farger. Det mørke skal jeg bruke til kjøtt, og det grønne til grønnsaker. Senere skal jeg kjøpe meg et i en annen farge også, til fisk. Men de koster nesten 250 kr pr stk, så jeg tror jeg drøyer den litt ja :) får vondt i lommeboka når jeg flotter meg på den måten... Gjerrig? Kanskje litt. Jeg har råd til det, jeg bare liker ikke å bruke så mye på så lite liksom...

7 kommentarer

V - for Vendetta

23.04.2012 kl.12:59

Ren bil er nesten like deilig som følelsen av rent hus! :)

Lykke til med utflyttingen.. litt rar følelse? :-o Vesla mi flytter om et par mnd.. skal begynne på skole ganske langt unna, og skal bo hos faren i ukedagene.. gruer meg! :-s

muumimamma

23.04.2012 kl.13:27

V: jo det er vanskelig å slippe taket. Men det blir deilig også, han er en krevende gutt med alle sine diagnoser, og det tærer på familien. Det blir nok deilig for både han og oss :) og det tar jo bare 10 min med bil for å besøke han :)

liveterno

23.04.2012 kl.16:03

Måtte hatt noen som vaska bilen min :) Trur æ må snakke frampå til ungan.. E det ikke rart at han flytte hjemmefra??? Æ e så lite klar for det, men æ har heldigvis to år igjen å modnes på :) Å 5 år før begge e ute. Her må de flytte for å gå på universitetet, men heldigvis har vi vgs :)

muumimamma

23.04.2012 kl.16:29

liveterno: Jeg er kjempeglad, men med han og hans diagnoser og alt som følger av det, har jeg jammen hatt litt å stri med også. Blir godt å overlate ansvar og oppfølging til noen andre, det sliter meg helt ut.

liveterno

23.04.2012 kl.18:46

Å sier du det. Da kan jeg tro det kan bli godt for dere begge...

I gode og onde dager!

23.04.2012 kl.22:01

Så smart...
ha en fin dag videre! ;)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits