Nattbord? Bokhylle?

Sånn ser mitt nattbord ut akkurat nå:

Og ved siden av boken jeg leser i nå, ligger en gjeng bøker klare til å hive seg over. Jeg er en lesehest, og må alltid ha noen bøker å velge i. Har ingen bokhylle, mine bøker er spredt rundt i skap, skuffer, esker og poser rundt om i huset. Det er sånne plasser de havner etter å ha vært innom nattbordet mitt. Sånn rundt regnet har jeg sikkert nok bøker rundt i huset til å fylle et halvt bibliotek. Jeg burde nok kvitte meg med dem, men jeg får meg liksom ikke til det... Huff...

Disse bøkene er langt fra representativ for hva jeg liker å lese. Egentlig er jeg ganske allsidig, og leser mange sjangere, ikke bare krim og thrillere. Men nå er det nå disse som ligger klar nå da :) Og på dagtid har jeg litt fantasy-lesing i stua, nemlig fjerde og siste boka i det som skulle være en trilogi om Eragon, nemlig boka Arven. Jeg leser også masse sånne romanserier imellom alt annet, og stopper glatt med det jeg leser for å tråle gjennom seriene mine. Kan fort lese 2-3 sånne seriebøker i løpet av en dag for så å gå tilbake til noe annet jeg egentlig leste i. Ikke særlig strukturert, men who cares?

Ha en god natt!

3 kommentarer

Synne

27.04.2012 kl.08:56

Jeg er også altetende når det gjelder bøker, har heldigvis ei bokhylle, jeg da.....Men nå skal det sies at det siste halve året har jeg kjøpt nesten bare elektroniske bøker, de tar mye mindre plas.... :)) Ha ei god helg!

V - for Vendetta

27.04.2012 kl.12:32

2-3 seriebøker på en dag!!? Jeg klarer 1 .. kanskje halvannen! ;) Det er deilig å rømme inn i en annen verden :)

Snirkeline

27.04.2012 kl.18:21

Sånn som meg med andre ord. Finnes ikke strukturert når det gjelder lesing av bøker. Har funnet ut at så lenge jeg klarer å holde tråen i de jeg leser samtidig så går det helt fint. =)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits