1. mai i morgen. Går du i tog?

Det gjør ikke jeg. Men i år tror jeg jammen jeg skal følge litt med på tv, og se om jeg ser min datter i toget her i Stavanger. Hun skal gå forrest i toget i flaggborgen. Hun er ansvarlig for flaggborgen i år, og skal skaffe til veie 10 personer til å bære flagg. Krysser fingrene for at hun får nok folk da, hittil hadde hun visst bare 5 stykker.

Jeg vet ikke om de pleier å vise Stavanger sitt tog på tv da, men i år er det jo en liten mulighet for det, siden Jonas Gahr Støre skal gå sammen med dem :)

Tvi tvi, Caroline. Håper det ordner seg med folk til flaggene i morgen :))

5 kommentarer

solkro

30.04.2012 kl.20:09

Håper du får en liten titt da:)

Ha en fin kveld og goe knib<3

Bestemors krok

30.04.2012 kl.20:40

Nei det toget der holder jeg meg unna...nok med å kjøre mine korpsbarn som spiller i morgen...:))

Vera Lynn

30.04.2012 kl.21:09

Nei, jeg skal ikke gå i tog, men flagget blir heist i morgen tidlig :o))

I gode og onde dager!

30.04.2012 kl.21:42

Selsagt går jeg i tog...

MOONBEAMSCORNER

01.05.2012 kl.17:02

Nei jeg har aldri gått i 1.mai tog jeg... Likssom aldri hatt noe tradisjon på det i familie og vennekrets, men ha et fin dag med eller uten tog da :)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits