For en sjønnas!

Julie kom hjem fra skolen i går, 2 1/2 time for sent, med genseren tullet rundt armen. Jeg syns jo det så litt snodig ut, helt til hun tullet genseren av armen. Da dukket denne tassen opp:

Hun hadde funnet en kanin, og ingen ante hvor den hørte til. Så hun tok den likegodt med seg hjem.

Her kan den jo ikke være. Vi har ingen plass å ha den. Men til vi fant ut hva vi skulle gjøre med den fikk den hoppe litt rundt på balkongen.

Prøvde på Facebook å spørre om noen ville ha den, uten respons. Så det endte med at jeg kjørte henne dit hun fant den, og slapp den løs. hvis noen leter etter den er det i allefall en mulighet for at de finner den :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits