Vel overstått 1. mai :)

Det ble en herlig 1. mai for vår del. Egentlig slappavdag, men jeg var så full av energi at jeg fikk gjort masse!

Jeg fikk ordnet opp i vårt bombenedslag av et soverom, vintertøy ble lagt vekk, soverommet ble ryddet etter alle kunstens regler og støvsugd og vasket, deretter fikk jeg ryddet i boden, og sortert ut endel ting som min sønn skal få med seg når han flytter i slutten av mai. 

Kort kaffepause, før vi gikk ut i hagen og ryddet der, og vi fikk frisert plommetreet litt, siden det holdt på å gå dukken i fjor da grein etter grein ga etter for tyngden av noe som føltes som en milion plommer. Deretter fikk vi klippet plenen og gått over med kantklipper rundt hele huset. Så var det klesvask på gang. Rett og slett hadde jeg et motto den dagen:"Kom arbeidslyst og treng deg på, det blir sikkert lenge til neste gang motstanden er så liten!!"

Caroline fikk tak i nok folk til flaggborgen i 1. mai toget, og gikk selv forerst i toget, rett bak veteranbrannbilen som ledet an hele greia :) Her er hun på et bilde fra Stavanger Aftenblad sitt billedgalleri fra dagen :)
5 kommentarer

Hylja

03.05.2012 kl.14:44

*studere profilbildet* Har du klipt deg? :)

muumimamma

03.05.2012 kl.14:54

Hylja: Ja :) endelig er krøllene borte! Og nå har jeg klipt enda mer på toppen og luggen

Hylja

03.05.2012 kl.15:10

Du ble jo kjempefin! :D Stilig!

muumimamma

03.05.2012 kl.15:37

Hylja: jeg er ikke kjempeglad i kort hår. Men det at krøllene er borte gjør det verd det :) det er jo bare hår, og det vokser ut igjen :)
Så nå er det full sparings :)

solkro

03.05.2012 kl.17:24

Du er nok en stolt mamma <3 Det hadde jeg vært:)

Ha en super kveld:)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits