Gressenkehelg og snille tantebarn :)

Denne helga er det bare meg og Julie som er hjemme. Min sønn har reist til sin far, gubbelille er hos SIN far i Bodø, og Caroline har reist til Oslo på EU konferanse for auf'ere.

Vi visste ikke helt hvordan vi skulle løse overnatting for henne, men heldigvis har jeg snille voksne tantebarn i Oslo som kunne ta henne inn for helga :) De er ikke Caroline sine søskenbarn, men Julie sine. Og da må man jo bare sette enda mer pris på hjelpen :) Uansett er det jo snillt gjort å ta inn noen for en hel helg, som man bare har truffet en gang eller to før, når hun var liten :))

Men tilbake til gressenkehelga: jeg burde jo plassert Julie et sted og hatt skikkelig gressenkehelg.. Men jeg tror hun får være hjemme med meg heller, så får vi se om vi ikke kan finne på noe lurt sammen :)

2 kommentarer

mimmimor

05.05.2012 kl.17:23

Å, det er vel deilig å være bare dere to jentene, også? Så får du en myk overgang til ungene har flyttet hjemmefra :)

Solblom

06.05.2012 kl.08:30

Håper dere alle har hatt en fin helg hver på deres kant ;)

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits