Ferdig!

Endelig var vi ferdige å male! Nå har vi malt hele andre etasje bort sett fra badet! Dvs 3 soverom og en stor kronglete gang. Og da hadde vi 4 strøk på alle fem dørene (begge sider av dørene), 3 strøk på alle vegger (alt hvitt altså), og til slutt to strøk på alle lister, disse i lys grå. I tillegg malte vi et gammelt slitt bord så det fikk nytt liv. Det skal vi ha på gjesterommet. Gjett om jeg er lei av å male nå! Alt dette har vi gjort siden lørdag.

Nå gjenstår bare den kjekke biten :) Å innrede gjesterommet og gangen, det vil si at til helgen skal vi ut og shoppe kjekke ting å innrede med :)) Det var altså min bursdag. Malerkosten i hånda omtrent fra morgen til sene kvelden. Men når jeg så hvor fint det ble er det jammen verd strevet :)

Og allerede søndag eller mandag skal gjesterommet innvies. Da kommer svigerfar og blir til onsdag, før min eldste datter kommer på besøk fra Lillestrøm sammen med en venninne. De skal være til søndagen. Blir jammen en travel uke neste uke gitt :)

Fikk forresten et morsomt  skilt av min yngste datter i dag, og det passer jo bra at jeg er mamma da, selv om jeg sjelden rører alkohol :)


3 kommentarer

I gode og onde dager!

14.06.2012 kl.09:16

Herlig skilt...kjenner meg igjen i dte med malingen, har ikek helt hatt motet til å fullføre jeg, men det skal bli...

Mima

17.06.2012 kl.14:50

Hei! : )

Lenge siden sist. Koselig å se at bloggen din fortsatt er oppe og jogger.

Godt å lese at du har vært opptatt med å pusse opp i livet ditt, hehe.. Moro å gjøre noe nytt, friske opp i omgivelsene : )

Jeg har hatt blogg et annet sted, men den ble hacket av et nettsted som sprer nettkryp, så nå er jeg tilbake her.

Sender deg en venneforespørsel, så får du akseptere om du føler for det : )

Klem, Aina

muumimamma

17.06.2012 kl.15:27

Mima: Heia :)) så koselig, har savnet deg her, kjekt å se at du er tilbake :))) akkurat nå har jeg litt sommerferie og er bare sporadisk innom bloggen, men til høsten er jeg på plass igjen :)) klart jeg tar imot venneforespørsel fra deg :)) god sommer til deg!

Skriv en ny kommentar

muumimamma

muumimamma

48, Stavanger

Jeg er en typisk Muumimamma. Halvfeit kjerring med masse unger og en forkjærlighet for vesker! (PS: Nå er jeg ca 20 kg mindre feit enn da jeg opprettet bloggen :) Jeg vet ikke hvor ofte jeg kommer til å blogge, men av og til er det ting som bare er litt godt å få ut av systemet liksom.. Jeg tar gjerne imot venneforsepørsler, men da skal du ha interesse for bloggen min, og gjerne ha en blogg som jeg kan fatte interesse for også :) Hvis du bare er ute etter venner på vennelista som kan bidra til at du når topplista, trenger du ikke spørre meg. Vennskap skal være gjensidig... så var det sagt.

Kategorier

Arkiv

hits